Kanttorin bändipäivitys

Takaisin

(2 op)

Haluatko laajentaa musiikillista osaamistasi bändimusiikin puolelle? Koulutus soveltuu kanttoreille, musiikin ammattilaisille ja edistyneimmille harrastajille (esim. musiikkia harrastaville nuorisotyön ohjaajille), jotka haluavat oppia vapaata säestystä, bändisoittimien soittoa ja yhtyeen ohjaamista sekä hengellisen musiikin sovittamista kosketin- ja bändisoittimille.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: seurakuntien musiikkitoiminta
Kohderyhmä: kanttorit
Aika ja paikka: Lähiopetuspäivät: 14.-15.1.2019, 4.-5.2.2019 ja 8.-9.4.2019. Koulutus toteutetaan Metropolia Ammattikorkeakoulun tiloissa Helsingin Arabiankadulla.
Ilmoittautuminen viimeistään: 14.12.2018
Ilmoittautumislinkki: https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/22468/lomake.html
Ilmoittautumisen lisätiedot: Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti osoitteeseen marja.pietilainen@metropolia.fi ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.
Osaamistavoitteet: Osallistuja: – osaa soveltaa taitojaan yhtyemusisointiin ja yhtyeiden ohjaukseen sekä vapaaseen säestykseen ja improvisointiin – tuntee eri soitinten rooleja yhtyesoitossa ja uusien soittimien perusteita – osaa hahmottaa paremmin rytmiä, harmonioita ja soundeja – osaa hyödyntää soitin- ja äänentoistolaitteistoa
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 698 €
Täysihoito: Osallistuja huolehtii itse ruokailuistaan ja/tai majoituksestaan.
Tiedustelut: Marja Pietiläinen marja.pietilainen@metropolia.fi 040 672 5583
Lisätietoja: Sisältö ja toteutustapa – Bändipedagogiikka – Yhteissoitto – Henkilökohtainen soittimen hallinta – Vapaa säestys – Ohjelmisto – Harjoittelu- ja harjoituttamismetodeja Koulutukseen sisältyy kolme kahden päivän lähijaksoa, joissa työpajatyyppistä toimintaa yhtyekokoonpanossa sekä instrumentin ryhmäopetusta. Jokainen osallistuja saa kaksi 30 minuutin mittaista yksilöohjauksen tuntia valitsemassaan instrumentissa. Jokainen osallistuja saa 3 kk mittaisen lisenssin nettimusiikkikoulu Rockwayn kaikkeen materiaaliin. Rockway on vuonna 2007 perustettu musiikinopetuksen verkkopalvelu, joka tarjoaa soiton- ja laulunopetusta verkko-opintoina (www.rockway.fi).
Linkki kotisivulle: http://www.metropolia.fi/
https://bit.ly/2MbMV3f
Toteuttaja: Metropolia Ammattikorkeakoulu