Kasvatuksen menetelmät kirkon työssä

EK/M Muu valinnainen moduuli, KEK/P Kasvatuksen erityiskoulutuksen pakollinen moduuli, MEK/V Musiikin erityiskoulutuksen valinnainen moduuli
Koulutus peruutettu

Mitä työssäsi käyttämää menetelmää tai työotetta haluaisit tuoreuttaa ja uudistaa? Tai onko mielessäsi jokin kokeilua odottava uusi työtapaidea? Tule jakamaan ideasi ja oppimaan toisten kokeiluista.

Koulutusrakenne: Kirkon erityiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: kanttorit, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 24.-25.1. ja 6.-8.5.2019 Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutus peruutettu.
Osaamistavoitteet: Osallistuja

– osaa tunnistaa ja arvioida menetelmien ja työotteiden taustanäkemyksiä ja soveltuvuutta,

– osaa hahmottaa ja jäsentää kirkon kasvatuksen näkökulmasta menetelmien ja työotteiden kehittämistarpeita,

– osaa kehittää valitsemaansa menetelmää tai työotetta osana työtään.

Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 150 €/koko koulutus
Täysihoito: 1. jakso 118 € ja 2. jakso 216 €
Muut kustannukset: matkat
Kustannusten lisätieto: Ateriapaketti ei-majoittuville 1. jakso 43 € ja 2. jakso 68 €

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Tiedustelut: Marja Pesonen marja.pesonen@evl.fi 050 357 4927
Lisätietoja: Kasvatuksen erityiskoulutukseen kuuluu kaksi pakollista moduulia. Ne voi valita kolmesta moduulista, joiden tunnus on KEK/P. kasvatuksen menetelmät kirkon työssä -moduuli on yksi näistä. Sen voi valita myös Musiikin erityiskoulutukseen (MEK) valinnaiseksi moduuliksi.

Koulutukseen kuuluu orientoitumistehtävä, kaksi lähiopiskelujaksoa sekä etäopiskelujakson aikana kehittämistehtävä. Kouluttajina Marja Pesonen ja Katri Vappula.

Tähän moduuliin voi osallistua yksittäisenä koulutuksena, vaikka ei suorittaisi erityiskoulutusta kokonaisuutena. Lisätietoja moduulien valinnasta ja kirkon erityiskoulutuksista sakasti.evl.fi/erityiskoulutus.

Linkki kotisivulle: http://sakasti.evl.fi/erityiskoulutus
Toteuttaja: Kirkon koulutuskeskus