(0,50 op)
Miten kasvisruoan valmistusta voi toteuttaa esimerkiksi nuorten tai perheiden kanssa sekä erilaisissa tapahtumissa, esim. leireillä ja retkillä? Miten resepteissä huomioidaan ruoan ympäristövaikutukset, erilaiset ruoka-aineallergiat sekä muut ruokaan liittyvät rajoitteet?
Ympäristöystävälliset ja kestävät ruokavalinnat on yksi tapa, jolla jokainen voi vaikuttaa ympäristöön.
Koulutustyyppi: | Kirkon ajankohtaiskoulutus |
Tehtäväalue: | Kestävä kehitys ja ympäristö, Perhe ja parisuhde |
Kohderyhmä: | Keittiötoimen työntekijät, Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Diakonit ja diakonissat |
Aika ja paikka: | 17.-18.9.2021, Seurakuntaopisto Pieksämäen kampus |
Ilmoittautuminen viimeistään: | 27.8.2021 |
Ilmoittautumislinkki: | Ilmoittaudu tästä |
Ilmoittautumisen lisätiedot: | opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi , puh.040-350 9150 |
Osaamistavoitteet: | Osallistuja – tutustuu erilaisiin kasvisruokatuotteisiin monipuolisesti ja löytää omat suosikkituotteensa, joista osaa valmistaa herkullista ruokaa – osaa soveltaa kasviruoan valmistamista omassa työssään esimerkiksi nuorten kanssa – osaa huomioida ruokavalintojen ympäristövaikutuksia monipuolisesti ja tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja |
Lisätietoja: | Koulutuksen aikana valmistamme yhdessä ateriakokonaisuuksia, joissa painotetaan helppoa valmistettavuutta, raaka-aineiden saatavuutta sekä makua ja terveellisyyttä. Tässä koulutuksessa tutustutaan kuluttajille suunnattuihin kasvisvalmisteisiin ja kasvisraaka-aineisiin sekä muihin lihaa korvaaviin valmisteisiin. |
Kieli: | Suomi |
Osallistumismaksu: | 90€, alle 18 v. 60€ |
Täysihoito: | Ohjelman mukaiset ateriat 20€. Majoitus 20 € (sis. aamu- ja iltapalan) |
Tiedustelut kustannuksista: | Heli Reinikainen, heli.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-194 2128 |
Tiedustelut sisältö: | Heli Reinikainen, heli.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-194 2128 |
Linkki kotisivulle: | http://www.seurakuntaopisto.fi |
Toteuttaja: | Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto |