Kasvisruokaa helposti

Takaisin

(0,50 op)

Miten kasvisruoan valmistusta voi toteuttaa esimerkiksi nuorten tai perheiden kanssa sekä erilaisissa tapahtumissa, esim. leireillä ja retkillä? Miten resepteissä huomioidaan ruoan ympäristövaikutukset, erilaiset ruoka-aineallergiat sekä muut ruokaan liittyvät rajoitteet? 

Ympäristöystävälliset ja kestävät ruokavalinnat on yksi tapa, jolla jokainen voi vaikuttaa ympäristöön.  

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kestävä kehitys ja ympäristö, Perhe ja parisuhde
Kohderyhmä: Keittiötoimen työntekijät, Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Diakonit ja diakonissat
Aika ja paikka: 17.-18.9.2021, Seurakuntaopisto Pieksämäen kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 27.8.2021
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi , puh.040-350 9150
Osaamistavoitteet: Osallistuja- tutustuu erilaisiin kasvisruokatuotteisiin monipuolisesti ja löytää omat suosikkituotteensa, joista osaa valmistaa herkullista ruokaa- osaa soveltaa kasviruoan valmistamista omassa työssään esimerkiksi nuorten kanssa- ​osaa huomioida ruokavalintojen ympäristövaikutuksia monipuolisesti ja tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja
Lisätietoja:

Koulutuksen aikana valmistamme yhdessä ateriakokonaisuuksia, joissa painotetaan helppoa valmistettavuutta, raaka-aineiden saatavuutta sekä makua ja terveellisyyttä.

Tässä koulutuksessa tutustutaan kuluttajille suunnattuihin kasvisvalmisteisiin ja kasvisraaka-aineisiin sekä muihin lihaa korvaaviin valmisteisiin. 

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 90€, alle 18 v. 60€
Täysihoito: Ohjelman mukaiset ateriat 20€. Majoitus 20 € (sis. aamu- ja iltapalan)
Tiedustelut kustannuksista: Heli Reinikainen, heli.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-194 2128
Tiedustelut sisältö: Heli Reinikainen, heli.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-194 2128
Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto