Kasvun polku – rovastikunnallinen orientaatiopäivä, Lappeenranta

Verkostotapaaminen

Kasvun polku on ajattelutapa ja mallikokonaisuus, jossa kristillinen kasvatus jäsentyy ikärajat ylittäväksi tavaksi elää kastettuna Jumalan lapsena ja täysivaltaisena seurakuntalaisena. Se on työntekijälle työväline, jonka avulla voi kehittää oman seurakunnan kasvun polun kokonaisuutta ja identiteettiä.  Se vahvistaa ikävaiheiden tasavertaisuutta ja mahdollistaa yhteisen viestinnän ja liittymisen valmiisiin brändeihin.

Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: 23.3.2021 Lappeenranta
Ilmoittautuminen viimeistään: 9.3.3021
Lisätietoja: Kasvun polun kätilöiden: KKP:n, Lasten ja nuorten keskuksen ja Kirkkopalvelut / Seurakuntaopiston asiantuntijoiden opastuksella syvennytään Kasvun polun ajatteluun ja malliin.  Parhaimman annin päivästä saa, jos seurakunnan koko kasvatuksen kentän edustajat - varhaiskasvatuksesta rippikoulun jälkeiseen toimintaan - voivat olla yhdessä paikalla jäsentämässä Kasvun polun ajattelua oman seurakunnan huomiseen.
Osallistumismaksu: 50 eur (sisältää koulutuksen ja päivän tarjoilut)
Täysihoito: Osallistumismaksuun sisältää lounaan ja 2 x kahvin
Tiedustelut kustannuksista: Senja Mäkelä, senja.makela@evl.fi, 050 389 8858
Tiedustelut sisältö: Ari Tähkäpää, ari.tahkapaa@evl.fi, 0500 653 916