Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivä

(0,25 op)

​Katsomuskasvatuksessa tarvitaan yhteistä puhetta ja ideoita. Ajankohtaispäivässä tutustutaan katsomuskasvatuksen pedagogisiin malleihin ja katsomuskasvatusyhteistyön hyviin käytäntöihin. Koulutus sopii sekä seurakuntien että yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoille.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Verkkototeutus
Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 25.3.2022, verkkokoulutus
Ilmoittautuminen viimeistään: 25.2.2022
Osaamistavoitteet:

Osallistuja tunnistaa

katsomuskasvatuksen ajankohtaisia kysymyksiä ja pedagogisia toimintamalleja sekä katsomuskasvatusyhteistyön hyviä käytäntöjä.

Lisätietoja:

Koulutus järjestetään verkossa, mikä mahdollistaa paremmin erityisesti kunnan varhaiskasvatuksen henkilöstön osallistumisen. Koulutus on oivallinen mahdollisuus paikallisen yhteistyön kehittämiselle, joten kutsu mukaan kunnan varhaiskasvatuksen yhteistyökumppanit!

Koulutuksen alustajina on katsomuskasvatuksen asiantuntijoita ja kehittäjiä.

Täysihoito:
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: paivi.aumala@seurakuntaopisto.fi, 040 1581345 timo.tulisalo@lastenjanuortenkeskus.fi
Linkki kotisivulle: https://www.seurakuntaopisto.fi/
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppanit: Lasten ja nuorten keskus ry, Kirkkohallitus – Kasvatus ja perheasiat