Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivä

(0,25 op)

​Katsomuskasvatuksen yhteistyötä kannattaa miettiä yhdessä! Voit tuoda omat kysymyksesi ja ideasi yhteiseen päivään, jossa vahvistat osaamistasi katsomuskasvatuksen yhteistyön teemoissa. Päivässä mukana sekä katsomuskasvatuksen asiantuntijoita että seurakuntien ja yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoita.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 19.3.2021, Oulu
Ilmoittautuminen viimeistään: 19.2.2021
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja- tunnistaa katsomuskasvatuksen ajankohtaiset kysymykset - tunnistaa erilaisia dialogisen yhteistyön tapoja katsomuskasvatuksen teemoissa
Lisätietoja: ​Sisältöjä- katsomuskasvatuksen keskeiset periaatteet ja siihen liittyvän yhteistyön kehittäminen- kokemuksia erilaisista dialogisen yhteistyön tavoista katsomuskasvatuksen yhteistyössäPäivässä mukana sekä katsomuskasvatuksen asiantuntijoita että seurakuntien ja yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoita.
Kustannusten lisätiedot: Osallistumismaksu sisältää kahvit. Lounas on omakustanteinen.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Hanna Pulkkinen hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi 044-7124985 ja Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi , 040-5084554
Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto