Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivä

(0,25 op)

Katsomuskasvatuksen yhteistyötä kannattaa miettiä yhdessä! Voit​ tuoda omat kysymyksesi ja ideasi yhteiseen päivään, jossa vahvistat osaamistasi katsomuskasvatuksen yhteistyön teemoissa. Päivässä mukana sekä katsomuskasvatuksen asiantuntijoita että seurakuntien ja yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoita.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 26.3.2021, Kuopio
Ilmoittautuminen viimeistään: 26.2.2021
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja- tunnistaa katsomuskasvatuksen ajankohtaiset kysymykset- tunnistaa erilaisia dialogisen yhteistyön tapoja katsomuskasvatuksen teemoissa
Lisätietoja: ​Sisältöjä- katsomuskasvatuksen keskeiset periaatteet ja siihen liittyvän yhteistyön kehittäminen- kokemuksia erilaisista dialogisen yhteistyön tavoista katsomuskasvatuksen yhteistyössäPäivässä mukana sekä katsomuskasvatuksen asiantuntijoita että seurakuntien ja yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoita.
Kustannusten lisätiedot: Osallistumismaksu sisältää kahvit. Lounas on omakustanteinen.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Hanna Pulkkinen hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi , 044-7124985 ja Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi , 040-5084554
Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto