Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivä

(0,25 op)

Kehitä osaamistasi katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivillä! Päivä sisältää ajankohtaista asiaa ja keskustelua katsomuskasvatuksen yhteistyöstä. Samalla jaetaan kokemuksia yhteistyössä kunnan varhaiskasvatuksen kanssa toteutetuista ideoista ja käytännöistä.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 8.3. 2019 Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 8.2.2019
Ilmoittautumislinkki: https://www.seurakuntaopisto.fi/seurakunnat/
Osaamistavoitteet: Osallistuja tunnistaa katsomuskasvatuksen ajankohtaiset kysymykset ja saa tietoa erilaisista dialogisen yhteistyön tavoista katsomuskasvatuksen teemoissa
Kieli: suomi
Täysihoito:
Kustannusten lisätieto: Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaisen lounaan.
Tiedustelut: Hanna Pulkkinen, Seurakuntaopisto ja Tiina Haapsalo, Nuori kirkko ry hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi, tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi
Lisätietoja: Verkostotapaamisen sisältöjä ovat VASU2017 ja sen vaikutukset omassa työssä, katsomuskasvatuksen keskeiset periaatteet ja siihen liittyvä yhteistyö, kokemuksia erilaisista dialogisen yhteistyön tavoista katsomuskasvatuksessa. Helsingin 8.3. ja Oulun 15.3. päivät ovat saman sisältöisiä. Verkostotapaaminen on tarkoitettu erityisesti katsomuskasvatuksen yhteistyötä tekeville seurakuntien työntekijöille ja kunnan varhaiskasvatuksen työntekijöille. Verkostotapaamiseen suositellaan osallistumaan työparina.
Toteuttaja: Kirkkopalvelut ry/Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppani: Kirkkohallitus ja Nuori kirkko ry