Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivät

(0,25 op)

Katsomuskasvatuksen yhteistyötä ei kannata miettiä yksin! Voit tuoda omat kysymyksesi ja ideasi yhteiseen päivään, jossa vahvistat osaamistasi katsomuskasvatuksen yhteistyön teemoissa. Päivässä mukana sekä katsomuskasvatuksen asiantuntijoita että seurakuntien ja yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoita.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: lastenohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 6.3.2020 Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 6.2.2020
Ilmoittautumislinkki: http://www.seurakuntaopisto.fi/seurakunnat
Osaamistavoitteet: Osallistuja tunnistaa katsomuskasvatuksen ajankohtaiset kysymykset ja erilaisia dialogisen yhteistyön tapoja katsomuskasvatuksen teemoissa.
Kieli: suomi
Täysihoito:
Kustannusten lisätieto: Osallistumismaksu sisältää kahvit. Lounas on omakustanteinen.
Tiedustelut: Hanna Pulkkinen ja Tiina Haapsalo hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi ja tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi
Lisätietoja: Katsomuskasvatuksen keskeiset periaatteet ja siihen liittyvän yhteistyön kehittäminen, kokemuksia erilaisista dialogisen yhteistyön tavoista katsomuskasvatuksen yhteistyössä.
Toteuttaja: Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppani: Nuori kirkko ry