Katsomuskasvatuksen vertaiskouluttaja – koulutus

Koulutus peruutettu

Koulutus on mielenkiintoinen mahdollisuus oman asiantuntemuksen hyödyntämiseen ja syventämiseen sinulle, joka haluat olla kehittämässä varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta. Koulutus on tarkoitettu sekä yhteiskunnan että seurakunnan varhaiskasvattajille. Erityisen tervetulleita ovat esimerkiksi työparit, josta toinen toimii päiväkodissa ja toinen seurakunnassa.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 19.-21.8. 2019 Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutus peruutettu
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa toimia katsomuskasvatuksen kouluttajana toisen kouluttajan työparina.
Kieli: suomi
Täysihoito: n. 195
Kustannusten lisätieto: Ateriapaketti n. 75 € majoituspaketti n. 120 € (2 hengen huoneessa). Lisämaksu 1 hengen huoneesta on 12 €/majoitusvuorokausi.
Tiedustelut: Hanna Pulkkinen, Seurakuntaopisto ja Tiina Haapsalo, Nuori kirkko ry hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi ja tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi
Lisätietoja: 3 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä sekä Varhaiskasvatus katsomusten keskellä -kirjan keskeiset sisällöt orientoivana lukemisena.

Sisältöjä: Vasu2017 pedagogiikka, katsomuskasvatuksen kokonaisuus, aikuiskoulutuksen pedagogiset perusperiaatteet.

Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto