Kestävän kiinteistönhoidon ja energiatehokkuuden perusteet seurakuntakiinteistöissä

Tervetuloa seurakunnan henkilökunnalle räätälöityyn koulutukseen! Oletko seurakunnan kiinteistötoimen työntekijä, kirkonpalvelutyössä suntio tai vahtimestari? Nyt sinulla on tilaisuus syventää osaamistasi ja edistää seurakuntasi kiinteistöjen kestävyyttä ja energiatehokkuutta. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Tule mukaan ja vie seurakuntanne kiinteistönhoito uudelle tasolle. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi tässä ainutlaatuisessa koulutuksessa. Tehdään yhdessä hyvää ympäristölle ja seurakunnalle!

Aihe Sisältö
Tehtäväalue: Hallinto ja talous, Kestävä kehitys ja ympäristö
Kohderyhmä: Kiinteistötoimen työntekijät, Keittiötoimen työntekijät, Johtajat / lähijohtajat, Hallinnon ja talouden työntekijät
Lisätietoja: Paikka: Seurakunnan tiloissa tai verkossa
Kesto: 1 lähipäivä tai 2 puolen päivän mittaista webinaariaAjankohta: Sopimuksen mukaanKoulutuksen aiheita ovat:

• Kestävä kiinteistönhoito
    • Opit, miten voimme yhdessä ylläpitää ja kehittää seurakunnan kiinteistöjä ympäristöä kunnioittaen ja taloudellisesti järkevästi.
  • Sisäolosuhteet ja energiatehokkuus
    • Tutustumme parhaisiin käytäntöihin, joiden avulla varmistamme terveelliset ja viihtyisät sisätilat sekä samalla vähennämme energiankulutusta.
  • Mittaus ja seuranta
    • Hankit käytännönläheisiä ohjeita ja työkaluja kiinteistöjen energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden mittaamiseen ja seurantaan.
  • Havainnointi ja ennakointi
    • Opit tunnistamaan mahdolliset ongelmat ja tarpeet ennen kuin ne eskaloituvat, ja näin varmistat kiinteistöjen pitkäaikaisen hyvinvoinnin.
  • Koulutuksen kesto:

• 1 lähipäivä tai vaihtoehtoisesti 2 puolen päivän webinaaria.

Kenelle koulutus sopii:

• Koulutus on suunnattu erityisesti seurakunnan kiinteistötoimen työntekijöille sekä kirkonpalvelutyöntekijöille (suntiot ja vahtimestarit).
    Tiedustelut kustannuksista: Timo Lahti, timo.lahti@sykli.fi, 050 3083 688
    Tiedustelut sisältö: Timo Lahti, timo.lahti@sykli.fi, 050 3083 688