Kirjo I Seurakuntatyön johtaminen

Moniammatillinen Kirjo1-koulutus: papeille seurakuntatyön johtamisen tutkinto (6 op) ja muille ammattiryhmille seurakuntatyön johtamisen peruskoulutus (5 op)

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat, papit
Aika ja paikka: 11-12.9.2019 ja

3-5.2.2020 Pihlavan leirikeskus os. Lehmuuntie 35, Säkylä

Ilmoittautuminen viimeistään: 8.4.2019
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumisaikaa jatkettu lähiesimiesten, työalajohtajien ja tiiminvetäjien osalta 8.4.2019 saakka (pappien koulutuspaikat ovat täynnä).

Osaamistavoitteet: Osallistuja omaksuu seurakunnallisen johtamistyön ja työyhteisödynamiikan perustiedot ja -käsitteet. Osallistuja tutkii omaa tapaansa johtaa (johtamisen käyttöteoria) ja itseään esimiehenä.
Kieli: suomi
Muut kustannukset: Matkakulut ja papeilla lisäksi soveltuvuustutkimus 520,80 € (sis. alv)
Kustannusten lisätieto: Osallistumismaksu jakautuu kahdelle vuodelle (160€ vuonna 2019 ja 200€ vuonna 2020) Hinnat sisältävät täysihoidon
Tiedustelut: Mirkka Torppa ja Timo Tavast timo.tavast@evl.fi ja mirkka.torppa@evl.fi
Lisätietoja: Kirjo 1 koulutukset (Seurakuntatyön johtamisen tutkinto ja Kirjo 1 lähiesimiehille) on yhdistetty moniammatilliseksi koulutusprosessiksi. Psykologisia testejä lukuun ottamatta koulutus toteutetaan yhteisesti moniammatillisessa ryhmässä.

Papit: Kohderyhmänä ovat pastoraalitutkinnon suorittaneet papit, heidän psykologiset soveltuvuustutkimuksensa järjestetään alkuvuodesta 2019 Psykologitiimi Päämäärän toimesta erikseen ilmoitettavalla tavalla. Papeille koulutuksen laajuus on 6 opintopistettä. Papeille tutkinto antaa kelpoisuuden hakea kirkkoherranvirkaa. Seurakuntatyön johtamisen tutkinnon voi suorittaa pappi, joka on suorittanut pastoraalitutkinnon.

Muista ammattiryhmistä kohderyhmänä ovat lähiesimiehet, tiiminvetäjät ja työalavastaavat, ensisijaisesti Turun arkkihiippakunnassa.

Linkki kotisivulle: http://www.arkkihiippakunta.fi
Toteuttaja: Turun arkkihiippakunta