Kirjo I Seurakuntatyön johtamisen tutkinto

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: papit
Aika ja paikka: 19.-20.9. ja 13.-15.11.2019, Sääksin leiri- ja kurssikeskus,
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2018
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuminen "Hakeudu koulutukseen" linkin kautta 31.10.2018 mennessä.
Osaamistavoitteet: Opiskelija perehtyy keskeisiin johtajuuden ja työyhteisön kysymyksiin, saa käsityksen kirkkoherran tehtävissä välttämättömästä osaamisesta ja henkilökohtaisista ominaisuuksista sekä pohtii omia edellytyksiään toimia seurakunnallisen työyhteisön johtajana.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 420 € sis. majoitus- ja ruokailukulut
Muut kustannukset: Soveltuvuustutkimuksen kulut ovat 420 € + 24 % alv eli 520,80 € (sis. alv), tämän lisäksi matkakustannukset.
Kustannusten lisätieto: Täyshoito sisältyy osallistumismaksuun.
Tiedustelut: Oman hiippakunnan hiippakuntadekaani
Lisätietoja: Tutkinto antaa kelpoisuuden hakea kirkkoherran virkaa. Koulutukseen hakeutuminen edellyttää pastoraalitutkinnon suorittamista.

Soveltuvuusarvioinnit järjestetään todennäköisesti jo 12/2018-1/2019.

Kurssin järjestelyihin liittyvät tiedustelut Espoon hiippakunnan tuomiokapituli/ Carolina Koski (carolina.koski at evl.fi).

Toteuttaja: Espoon hiippakunta
Yhteistyökumppani: Helsingin hiippakunta