Kirjo I Seurakuntatyön johtamisen tutkinto

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: papit
Aika ja paikka: 1. jakso 17.-18.9.2019 Hilturannan leirikeskus, Petäjäkankaantie 434, 93100 Pudasjärvi; 2. jakso 19.-20.11.2019 Haapaniemen Hiippakuntakartano, Haapaniementie 50, Kuortane
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2018
Ilmoittautumisen lisätiedot: Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille Oulun ja Lapuan hiippakunnissa
Osaamistavoitteet: Opiskelija perehtyy keskeisiin johtajuuden ja työyhteisön kysymyksiin, saa käsityksen kirkkoherran tehtävissä välttämättömästä osaamisesta ja henkilökohtaisista ominaisuuksista sekä pohtii omia edellytyksiään toimia seurakunnallisen työyhteisön johtajana
Kieli: suomi
Täysihoito: Kokonaishinta 424 € / 1hh, ja 370 € / 2hh. (Jaksoittain: 212 € / 1hh ja 185 € / 2hh. Hinta 120 €, mikäli yöpyy muualla)
Muut kustannukset: Soveltuvuustutkimus 520,80€ sis. alv
Kustannusten lisätieto: Ilmoittautuminen on henkilökohtainen. Ilmoittautumisajan päätyttyä tehdyistä ilmoittautumisista perittävä maksu on korotettu. Peruutukset osoitteeseen: ilmoittautuminen.oulunhiippakunta@evl.fi. Peruminen on maksuton ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen (tavallisesti viikko ennen koulutuksen alkua), hiippakunta perii peruutusmaksuna koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Hiippakunta perii peruutuksesta aiheutuneet kustannukset myös maksuttomista koulutuksista, mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli peruutusehdot poikkeavat tästä, siitä mainitaan erikseen.
Tiedustelut: Hiippakuntadekaanit Juha Muilu (Oulu) ja Kai Jantunen (Lapua) juha.muilu@evl.fi, kai.jantunen@evl.fi, 044-7555556 Muilu, 0400-398168 Jantunen
Linkki kotisivulle: http://www.oulunhiippakunta.fi
Toteuttaja: Oulun hiippakunta