Kirjo IIA Johtaminen seurakunnassa

YP/P Ylemmän pastoraalitutkinnon pakollinen moduuli

Koulutusrakenne: Kirkon erityiskoulutus
Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: papit
Aika ja paikka: 1. jakso 6.-7.5.2019, 2. jakso 6.-8.11.2019, 3. jakso 10.-12.2.2020, Rytkyn leirikeskus, Rytkynrannantie 16, Kuopio

Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2018
Ilmoittautumisen lisätiedot: Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille Lapuan, Kuopion, Mikkelin ja Oulun hiippakunnissa
Osaamistavoitteet: Osallistuja kehittää itsessään niitä taitoja ja sisäistää niitä tietoja, joiden avulla hän kykenee toimimaan seurakunnan toiminnallisena ja hallinnollisena johtajana sekä vahvistuu päivittäisjohtamisen taidoissa.
Kieli: suomi
Täysihoito: n. 350 €/jakso
Kustannusten lisätieto: Osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli peruutusta ei tehdä, tuomiokapituli veloittaa osallistumismaksun ja mahdolliset muut kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa kuluja ei peritä.
Tiedustelut: Hiippakuntadekaani Sakari Häkkinen sakari.hakkinen@evl.fi 044 7050 607
Lisätietoja: Yhteiskoulutus Kuopion, Lapuan, Mikkelin ja Oulun hiippakuntien papeille. Kurssi on tarkoitettu erityisesti juuri virkaan tulleille kirkkoherroille. Kurssin hinta sisältää 360-arvioinnin ja siihen liittyvän konsultoinnin. Järjestelyvastuussa on Kuopion hiippakunta. Yhteistyökumppaneina Lapuan, Mikkelin ja Oulun hiippakunnat.
Linkki kotisivulle: http://www.kuopionhiippakunta.fi
Toteuttaja: Kuopion hiippakunta