Kirkkomuskari ja Lasten virsi

Mitä kaikkea löytyykään Kirkkomuskarista ja Lasten virsi -kirjasta? Miten kirkkovuosi ja lapsen arki saadaan soimaan? Koulutuksessa opitaan tuntemaan monipuolisesti seurakunnan musiikkikasvatuksen materiaaleja ja tutustutaan uuteen Kirkkomuskari 3 -materiaaliin.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: kasvatus, seurakuntien musiikkitoiminta
Kohderyhmä: kanttorit, lastenohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 19.-21.10.2020 Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 18.9.2020
Ilmoittautumislinkki: https://www.seurakuntaopisto.fi/seurakunnat/
Osaamistavoitteet: Osallistuja tuntee seurakunnan varhaiskasvatuksen musiikkikasvatusta tukevaa materiaalia. Hän osaa käyttää musiikkia monipuolisesti ja rohkeasti työssään.
Kieli: suomi
Täysihoito: 155 € / 195 €
Kustannusten lisätieto: Ateriat 65 €, majoitus 45 € / yö (sis. aamu- ja iltapalan), 1hh lisämaksu 20 € yö.
Tiedustelut: Satu Reinikainen ja Mari Torri-Tuominen satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi
Lisätietoja: Kirkkomuskari ja Lasten virsi -koulutus on vuorovaikutusta, laulua, musiikkia, liikettä ja leikkiä. Koulutuksessa tutustutaan myös uuteen Kirkkomuskari 3 materiaaliin. 3 lähiopiskelupäivää
Toteuttaja: Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppani: Nuori kirkko ry