Kirkon johtamisforum 2020

(0,5 op)

Kirkossa toimiville esimiehille ja johtajille suunnattu Kirkon johtamisforum kokoontuu jälleen tammikuussa. Tule paikalle kuuntelemaan, keskustelemaan ja kehittämään kirkon johtamista.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 16.-17.1.2020 Marina Congress Center, Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.12.2019
Ilmoittautumislinkki: http://www.seurakuntaopisto.fi/seurakunnat
Osaamistavoitteet: Osallistuja tunnistaa johtamisen ajankohtaisia kysymyksiä kirkossa ja muualla yhteiskunnassa. Hän osaa tarkastella niitä sekä teorian että käytännön näkökulmasta.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 340 €/ 370€
Täysihoito:
Kustannusten lisätieto: Osallistumismaksu 340 €/Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajat, 370 €/muut. Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoitus ei sisälly hintaan, vaan osallistuja vastaa itse majoituksestaan. Koulutuspaikka on Marina Congress Center, Helsinki.
Tiedustelut: Sami Lahtiluoma ja Karoliina Nivari sami.lahtiluoma@kirkkopalvelut.fi, karoliina.nivari@kirkkopalvelut.fi
Lisätietoja: Yksi lähiopiskelupäivä
Toteuttaja: Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppani: Kirkkohallitus, Kirkon akateemiset AKI, Kirkon Hallintovirkamiehet, Kirkon Alat