Kirkon kansainvälinen ja monikulttuurinen työ

Syvennä monikulttuurista osaamistasi! Avoimen amk:n koulutuksen tarkoituksena on vastata niihin haasteisiin, joita kirkon ja yhteiskunnan muuttuva toimintaympäristö asettaa. Koulutuksessa syvennät tietämystäsi kansainvälisestä diakonista, ekumeniasta, uskontodialogista ja kirkon monikulttuurisuustyöstä. Opintojakso kuuluu sosiaali- ja terveysalan keskivaiheen kirkollisiin opintoihin ja se soveltuu hyvin sosiaali- ja terveysalan sekä moniammatillisissa yhteistyöverkostoissa toimiville ammattilaisille.

Koulutustyyppi: Korkeakoulujen koulutustarjonta
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Papit
Aika ja paikka: Syksy 2021 – paikkakunnat täsmentyvät myöhemmin
Ilmoittautuminen viimeistään: 16.7.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Opintojen tarkemmat tiedot julkaistaan Diakin avoimen amk:n sivuilla myöhemmin. Ilmoittautuminen alkaa yleensä 2 kk ja päättyy 3 vkoa ennen opintojen alkua, joten myöhemmin lukukaudesta alkaviin opintoihin voi vielä ilmoittautua 16.7. jälkeenkin.
Osaamistavoitteet: Opiskelija - tietää kansainvälisen diakonian, lähetyksen sekä kirkon monikulttuurisuustyön lähtökohdat ja osaa soveltaa niitä seurakuntatyössä - osaa jäsentää ekumeenista keskustelua - tuntee uskontoteologian perusmalleja ja osaa soveltaa uskontodialogin periaatteita
Lisätietoja: Ydinsisällöt- kansainvälinen diakonia, lähetys ja kirkon monikulttuurisuustyö - ekumenia - uskontodialogi ja uskontoteologiaTarkemmat tiedot toteutustavasta löydät Diakin avoimen amk:n sivuilta ilmoittautumisaikana.
Täysihoito: Ei täysihoitoa
Tiedustelut kustannuksista: avoin@diak.fi