Kirkon kehitysvammaistyön verkostotapaaminen

Verkostotapaaminen

​Verkostopäivillä jaetaan kuulumisia ja ajankohtaisia asioita. Teemana itsenäistyminen ja kehitysvammaisuuden siihen mukanaan tuomat haasteet.

Tehtäväalue: Muu
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Papit, Nuorisotyönohjaajat
Aika ja paikka: 30.1.-1.2.2023 Lahti
Ilmoittautuminen viimeistään: 19.12.2022
Sähköposti-ilmoittautuminen: katri.suhonen@evl.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuminen sähköpostilla: katri.suhonen@evl.fi
Lisätietoja: ​Kirkon kehitysvammaistyön verkostopäivien aiheena on kehitysvammaisen henkilön itsenäistyminen ja poismuutto lapsuudenkodista. Aihe puhututtaa usein kehitysvammaisen henkilön vanhempia ja lähi-ihmisiä ja siitä halutaan myös keskustella kirkon työntekijöiden kanssa.
Osallistumismaksu: 75
Täysihoito: Ruokamaksu 100 e (sis. 3 lounasta, 3 kahvia sekä iltapala, Lahden seurakuntayhtymä tarjoaa juhlaillallisen)
Muut kustannukset: Kiintiö Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella, lisätiedot: Standard yhden hengen huone 112 euroa / huone / yö Standard kahden hengen huone 137 euroa / huone / yö
Kustannusten lisätiedot: Matkakulut ja päivärahat