Kirkon ohjaajakoulutus, mentorointi ja ryhmänohjaus

​Koulutus on tarkoitettu kirkon kansainvälisessä työssä olleille tai lähetysjärjestöjen palveluksessa toimiville, jotka haluavat kehittää ohjaamis- ja vuorovaikutustaitojaan.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys
Kohderyhmä: Muut
Aika ja paikka: Koulutus toteutetaan verkossa vuoden 2022 aikana. Ajankohdat varmistuvat myöhemmin.
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.10.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutukseen hakeudutaan järjestävien organisaatioiden (Kirkon lähetysjärjestöt, Merimieskirkko, FIDA) kautta. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti. Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10.
Osaamistavoitteet: Osallistuja

• osaa toimia mentorina ja ryhmänohjaajana kirkon kansainvälisessä työssä.
  • osaa ohjata kirkon kansainvälisestä työstä palanneiden työntekijöiden vertaisryhmiä.
  • osaa tiedostaa vuorovaikutuksen merkityksen ryhmäprosesseissa ja persoonallisuuden kehittymisessä.
  • tunnistaa ryhmän kehitysvaiheet ja toiminnan piirteet ja osaa ohjata ryhmäprosessin kulkua.

Lisätietoja: ​Koulutus koostuu 8-10 virtuaalisesta koulutuspäivästä ja itsenäisestä opiskelusta. Koulutus sisältää oppimistehtäviä, kirjallisuutta ja ohjaamisharjoituksia.
Osallistumismaksu: 300
Täysihoito: