Kirkon työnohjaajien verkostotapaaminen

Verkostotapaaminen

​Työnohjauksen avaruus – Mihin katse kiinnittyy työnohjauksen ja työelämän tulevaisuudessa? Missä on se raja, jossa työnohjaus päättyy ja jokin toinen ilmenee? Eteläpohjalaisen pellon laidalla työnohjauksen ja työelämän avaruutta hämmästelevät mm. organisaatioanalyytikko, erikoispsykologi Risto Puutio sekä joukko orastavia työnohjaajia.

Tehtäväalue: Työnohjaus, konsultointi, ohjaus
Kohderyhmä: Muut
Aika ja paikka: 12.-13.5.2022 Seinäjoella, Hotelli Alma. Hotelli Alma sijaitsee Seinäjoen rautatieaseman vieressä (Ruukintie 4 60100 Seinäjoki).
Ilmoittautuminen viimeistään: 14.4.2022
Lisätietoja: ​Huom. Mikäli ilmoittauduit 2021 päiville, sinun tulee ilmoittautua uudelleen. (Ei haittaa mikäli ilmoittaudut vahingossa kahteen kertaan tähän tapahtumaan, poistamme tuplailmoittautumiset automaattisesti.)
Osallistumismaksu: 150 (sis. ohjelman, kokoustarjoilut ja illallisen.)
Täysihoito: Huoneet ovat saatavilla varaustilanteen mukaan Alman uudessa Tornissa sekä Alman päärakennuksessa sopimushinnoin: 1hh 95€ / vrk / huone ja 2hh 115€ / vrk / huone. Huonehinnat sisältävät paikoituksen, saunaosaston käytön sekä aamiaisen.
Kustannusten lisätiedot: Majoittuminen Hotelli Almassa https://www.hotelalma.fi/. Osallistujat voivat varata itse majoittumisen suoraan hotellilta ja maksaa majoittumisen yhteydessä. Puh:06 421 5200, tai alma@hotelalma.fi.
Tiedustelut kustannuksista: lapua.tuomiokapituli@evl.fi
Tiedustelut sisältö: lapua.tuomiokapituli@evl.fi