Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaispäivä Espoon hiippakunnassa

​​​​​​Ajankohtaispäivässä jäsennät Kirkon Ulkomaanavun toimintaa seurakuntien kansainvälisen diakonian toteuttajana uusimman tiedon pohjalta. Vahvistat yhteyttäsi KUA:n globaaliin verkostoon. Saat käyttöösi seurakunnan toimintaan sopivia toimintamalleja ja materiaaleja.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Papit, Viestintätehtävissä toimivat, Nuorisotyönohjaajat
Aika ja paikka: 16.2.2.2023 Espoo, Leppävaaran kirkko, Veräjäkallionkatu 2
Ilmoittautuminen viimeistään: 9.2.2023
Osaamistavoitteet: ​​​​Osallistuja tuntee Kirkon Ulkomaanavun toimintaa maailmalla ja Suomessa ja tunnistaa kansainvälisen diakonian globaaleja ilmiöitä. Osallistuja osaa käyttää KUA:n materiaaleja monipuolisesti seurakunnan kansainvälisen diakonian toteuttamisessa.
Lisätietoja: ​​Ajankohtaispäivä rakentuu Yhteisvastuun esimerkkikohteen pohjalle. Päivää koostuu myös seurakunnan käyttöön tuotettujen materiaalien esittelystä sekä KUA:n työn ajankohtaisista tietoiskuista. Päivä vahvistaa diakonian osaamista ja innostaa yhteisvastuukeräyksen toteuttamiseen. Päivän ohjelma julkaistaan KUA:n verkkosivuilla n. 1 kk ennen koulutuksen ajankohtaa.

Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kahdeksan ajankohtaispäivää vuodessa, yhden jokaisessa hiippakunnassa. Jokaisen päivän sisältö on erilainen riippuen siitä mikä teema on valittu. Teema valitaan yhdessä KUA:n järjestävän seurakunnan, hiippakunnan sekä hiippakunnan KUA-yhteyshenkilötyöryhmän jäsenten kesken.

Osallistumismaksu: Maksuton
Täysihoito: Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa ohjelmaan sisältyvän lounaan ja kahvit