Kirkon viestintäpäivä 2023

Takaisin

Verkostotapaaminen

​Tänä vuonna järjestämme Kirkon viestintäpäivät yhden torstain mittaisena etätapahtumana. Päivän teemana on Vapaasti!

Päivän aikana syvennytään viestinnän voimaan ja haasteisiin pirstaloituneessa mediakentässä. Peittoavatko algoritmit, masinoidut vihapuhekampanjat ja tekoäly meidät – vai voimmeko jopa hyötyä niistä ja parantaa tekemistämme niistä oppimalla? Mistä löydämme intohimoa ja rohkeutta jokapäiväisen työmme tekemiseen, miten virittää henki päälle? Sukellamme myös työyhteisöhäpeään ja -ylpeyteen ja kuulemme eettistä pohdintaa näkemyksiä siitä, miten tekoäly vaikuttaa nyt ja tulevaisuudessa viestijöiden työhön. Tutustu tarkemmin ohjelmaan.

Iltapäivän verstaissa harjoitellaan yhdessä somea, radikaalia luovuutta ja hyvän podcastin tekemistä ja tutustutaan kirkollisten järjestöjen työhön.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Verkkototeutus
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä, Johtaminen, Työelämätaidot
Kohderyhmä: Johtajat / lähijohtajat, Opiskelijat, Papit, Uudet työntekijät, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 7.9.2023 klo 8.30 – 15.30 verkossa
Ilmoittautuminen viimeistään: 21.8.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​​
Lisätietoja: ​​Päivän aikana syvennetään viestinnän osaamista ja kuullaan näkemyksiä viestinnän tulevaisuudesta alan huippuasiantuntijoilta. Koulutus on suunnattu erityisesti viestinnän ammattilaisille, mutta siitä hyötyvät myös muut viestinnästä kiinnostuneet. Päivän aikana puhutaan mm. viestinnän polarisaatiosta, monikanavaisuudesta ja siitä, miten tekoäly vaikuttaa viestintään, ja keskustellaan, miten työyhteisöhäpeä tai -ylpeys vaikuttaa työyhteisössä. ​
Päivän käynnistävät vt. viestintäjohtaja Eevu Heikura ja Helsingin piispa Teemu Laajasalo.Kirkon ovia ja näkökulmia availevat kanssamme palkittu journalisti Olli Seuri, lähetysjärjestö Sansan viestintäjohtaja Mervi Viuhko, Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala, Tampereen seurakuntayhtymän viestintäjohtaja Eva Wäljas, Supercellin viestintäjohtaja ja kirkon luottamushenkilö Viivi Ali-Löytty, filosofi, valtiotieteen tohtori Maija-Riitta Ollila, Helsingin yliopiston dosentti Aaro Tupasela sekä Rekolan seurakunnan vt. kirkkoherra Jussi Koski.

Keskusteluja johdattelevat viestintäasiantuntija Anna Patronen, inspiraattoriksi tunnustautuva Kallion seurakunnan vt. viestintäpäällikkö Annmari Salmela ja verkkoviestintäpäällikkö Lari Lohikoski.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 80 euroa (sisältää 24% alvin) plus palvelumaksu 3 euroa
Tiedustelut kustannuksista: Silva Sevelius, silva.sevelius@evl.fi
Tiedustelut sisältö: Tuula Putkinen, tuula.putkinen@evl.fi
Linkki kotisivulle: https://evl.fi/plus/kirkon-viestinta/kirkon-viestintapaivat
Toteuttaja: Kirkkohallitus – Kirkon viestintä