Kirkon yhteiskuntapäivät 2021

Verkostotapaaminen

Kirkon yhteiskuntapäivät 2021

Tervetuloa helsinkiläiseen lähiöön Malmille!

Päivien kuluessa tutkimme miten luottamus, osallisuus ja valta avaavat tai sulkevat toimijuuksia.

Onko yhteiskuntamme avoin vai suljettu? Kenelle mahdollisuudet avautuvat ja keneltä ne sulkeutuvat?  Mikä sulkee ulos ja mikä houkuttelee sisään? Miten liikutaan erilaisilla rajapinnoilla?

Kirkon yhteiskuntapäiviä rakennetaan vuorovaikutteisesti alueen ihmisten kanssa.  Vuoropuhelu jatkuu, kun omat pohdintasi yhdistyvät malmilaisten oivalluksiin.  ​

Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Johtaminen
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Johtamis- ja esimiestehtävässä toimivat, Kanttorit, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Perheneuvojat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 23. – 25.9.2021
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.7.2021
Lisätietoja: Päivillä on puheenvuoroja, keskusteluja, kohtaamisia ja erilaisia tapahtumia. Päivien ohjelma tarkentuu myöhemmin. ​Iloitsemme, jos päiville osallistuu ihmisiä laidasta laitaan. Tervetuloa kaikki kirkosta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä kiinnostuneet!
Osallistumismaksu: 140 € 31.7.2020 mennessä ilmoittautuneet, 170 € myöhemmin ilmoittautuneet. Yhden päivän osallistuminen 50 € (kahden päivän osallistujat maksavat täyden osallistumismaksun). Opiskelijahinta: 100 € koko ajalta, yhden päivän hinta 50 €.
Täysihoito: Osallistuja huolehtii itse majoitus-, ateria- ja matkakuluista. Osallistuja varaa itse majoituksensa.
Muut kustannukset: Osallistuja huolehtii itse majoitus-, ateria- ja matkakuluista. Osallistuja varaa itse majoituksensa.
Kustannusten lisätiedot: Osallistuja huolehtii itse majoitus-, ateria- ja matkakuluista. Osallistuja varaa itse majoituksensa.
Tiedustelut kustannuksista: Johanna Hurtig, johanna.hurtig@evl.fi, 040 688 1583
Tiedustelut sisältö: Johanna Hurtig, johanna.hurtig@evl.fi, 040 688 1583