Kirkon yhteiskuntapäivät: visiokokous 2020

Parillisina vuosina järjestetään ideariihen tyyppinen tapahtuma, jossa kirkko yhteiskunnassa -teemalla työtä tekevät kohtaavat.

Teemana 2020 on kirkko arjessa ja julkisessa tilassa. Kokoontumisessa pohditaan kirkon uskontulkintaa arjessa ja työpaikalla. Puolentoista päivän mittainen aivoriihi, verkostoitumistapahtuma ja syventymispäivät.

Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, nuorisotyönohjaajat, papit
Aika ja paikka: 20-21.8.2020 webinaari
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.6.2020
Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.fi/reg/Kirkon_yhteiskuntapaivat_2020_visiokokous_4023
Kieli: suomi
Täysihoito: Ei majoitus tai ruokailumaksua, sillä kukin huolehtii oman majoituksensa ja voi hankkia ateriat lähiseudun lounaspaikoista
Tiedustelut: Johanna Hurtig johanna.hurtig@evl.fi 040 688 1583
Lisätietoja: Tilaisuus järjestetään koronan tuottaman epävarmuuden ja riskien vuoksi webinaarina. Päivien aikana tutkimme yhdessä kirkon yhteiskunnallista paikkaa sekä luomakunnan ja ihmisen haurautta ajankohtaisten yhteiskunnallisten ja teologisten kysymyksien kautta. Sosiaalisesti, eettisesti ja ekologisesti kestävää teologiaa tehdään yhdessä.
Toteuttaja: Kirkkohallitus – Jumalanpalvelus ja yhteiskunta