Kirkonpalveluskunta kestävän tulevaisuuden rakentajina

(0,50 op)

​Miten voit omassa työssäsi vaikuttaa ympäristökysymyksiin ja edistää kestävää kehitystä käytännön ratkaisuissa?

Tule mukaan kehittämään kestävän kehityksen ratkaisuja omassa työssäsi ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta!

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kirkonpalvelustyö, Kestävä kehitys ja ympäristö
Kohderyhmä: Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät, Kiinteistötoimen työntekijät, Keittiötoimen työntekijät
Aika ja paikka: 5.-6.5.2022 Holiday Club Tampereen Kylpylä
Ilmoittautuminen viimeistään: 4.4.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• tunnistaa oman työnsä merkityksen osana kestävän tulevaisuuden rakentamista
  • osaa hyödyntää kirkon ympäristöohjelmaa ja Hiilineutraali kirkko -strategiaa omassa työssään

Lisätietoja: ​Koulutuksessa perehdytään Kirkon ympäristöohjelmaan ja Hiilineutraali kirkko 2030 -ilmastostrategiaan sekä niiden hyödyntämiseen kirkonpalveluskunnan työssä. Osallistuja tutustuu etukäteen Kirkon ympäristöohjelmaa ja Hiilineutraali kirkko 2030 -asiakirjoihin. Koulutuksessa on kestävän kehityksen asiantuntija-alustuksia, hyödynnetään Kirkon ympäristöohjelmaa ja Hiilineutraali kirkko –asiakirjaa sekä etsitään yhdessä hyviä toimintamalleja niiden toteutukseen käytännön työssä. Koulutuksessa käsitellään myös kestävän kehityksen edistämisen vaikutuksia kokemukseen työn merkityksellisyydestä.
Osallistumismaksu: Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Kustannusten lisätiedot: Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 930, hotellimyynti.tampere@holidayclub.fi. Kiintiövaraukset12.2.2022 mennessä.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Margit Peltovirta margit.peltovirta@seurakuntaopisto.fi 0400 874514
Linkki kotisivulle: https://www.seurakuntaopisto.fi/
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto