Kirkonpalveluskunta yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa

(0,50 op)

Kuuluuko työhösi vapaaehtoisten ohjaamista?

Mitä on hyvä huomioida, jotta yhteistyö vapaehtoisten kanssa toimii sujuvasti?

Tule tutustumaan seurakuntien erilaisiin toimintamalleihin vapaaehtoisten kanssa työskentelyssä.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kirkonpalvelustyö, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: Keittiötoimen työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit)
Aika ja paikka: 6.-7.9.2022 Holiday Club Tampereen Kylpylä, Tampere
Ilmoittautuminen viimeistään: 10.8.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• osaa ohjata vapaaehtoisia oman vastuualueensa tehtävissä

Lisätietoja: Koulutuksessa on asiantuntija-alustuksia, ryhmätyöskentelyjä, esimerkkejä seurakuntien vapaaehtoistoiminnasta emäntien ja kirkon palveluskunnan näkökulmasta katsottuna. Koulutuksen sisällöissä käsitellään myös kirkonpalveluskunnan roolia vapaaehtoisten ohjaajana. Koulutuksen teemoja tarkastellaan suntioiden, vahtimestareiden ja emäntien työn näkökulmista.
Osallistumismaksu: Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse. Kts. kustannusten lisätiedot.
Kustannusten lisätiedot: Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 923, ryhmat@holidayclub.fi . Kiintiövaraukset tulee tehdä 5.8.2022 mennessä
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Margit Peltovirta margit.peltovirta@seurakuntaopisto.fi puh. 0400 874514
Linkki kotisivulle: https://www.seurakuntaopisto.fi/