Kirkonpalveluskunta yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa

(0,50 op)

Kuuluuko työhösi vapaaehtoisten ohjaamista?

Mitä on hyvä huomioida, jotta yhteistyö vapaehtoisten kanssa toimii sujuvasti?

Tule tutustumaan seurakuntien erilaisiin toimintamalleihin vapaaehtoisten kanssa työskentelyssä.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kirkonpalvelustyö, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: Keittiötoimen työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit)
Aika ja paikka: 3.-4.5.2022 Holiday Club Tampereen Kylpylä, Tampere
Ilmoittautuminen viimeistään: 1.4.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• osaa ohjata vapaaehtoisia oman vastuualueensa tehtävissä

Lisätietoja: Koulutuksessa on asiantuntija-alustuksia, ryhmätyöskentelyjä, esimerkkejä seurakuntien vapaaehtoistoiminnasta emäntien ja kirkon palveluskunnan näkökulmasta katsottuna. Koulutuksen sisällöissä käsitellään myös kirkonpalveluskunnan roolia vapaaehtoisten ohjaajana. Koulutuksen teemoja tarkastellaan suntioiden, vahtimestareiden ja emäntien työn näkökulmista.
Osallistumismaksu: Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse. Kts. kustannusten lisätiedot.
Kustannusten lisätiedot: Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 930, hotellimyynti.tampere@holidayclub.fi. Kiintiövaraukset tulee tehdä 1.4.2022 mennessä.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Margit Peltovirta margit.peltovirta@seurakuntaopisto.fi puh. 0400 874514
Linkki kotisivulle: https://www.seurakuntaopisto.fi/
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto