Kristillinen toipumistyö (Krito-työ) ryhmänohjaajakoulutus

(0,50 op)

Krito-ryhmä on sielunhoidollinen vertaisryhmä. Sen menetelmät ovat omasta elämästä kertominen, toisten kuunteleminen, kirjoittaminen ja rukous. Ryhmänvetäjä on samalla myös ryhmän jäsen. Krito-ryhmä toimii seurakunnan yhteydessä.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Sielunhoito
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Papit, Muut
Aika ja paikka: 5.-6.8.2021
Ilmoittautuminen viimeistään: 23.7.2021
Sähköposti: vivamo@sana.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puh.nro, ammattinimike, ruokavalio, majoitus 1-heng. vai 2-heng. huoneessa.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa suunnitella, toteuttaa ja käynnistää Krito-työn omassa seurakunnassaan.
Lisätietoja: ​Koulutuksen teemat: kristillinen toipumisryhmä sielunhoidon välineenä, Krito-ryhmän säännöt toipumisen tukena, ryhmänohjaajan rooli ja tehtävät, kristillinen toipumistyö osana seurakunnan sielunhoitotyötä, työskentely Krito-ryhmässä. Kurssi sisältää luentoja, ryhmäharjoituksen ja purkamisen (yht. 15,5 h). Itsenäisenä työskentelynä tutustuminen kirjoihin: Toiveena sisäinen paraneminen (Mirja Sinkkonen, Paula Tähtinen – Karas-Sana Oy 2006) ja Lupa tuntea (Mirja Sinkkonen, Paula Tähtinen – Kirjapaja 2009) sekä Matka valoon – kriisistä voi toipua (Ulla Halttunen, Paula Tähtinen – Karas-Sana Oy 2014).
Osallistumismaksu: 70
Täysihoito: 96
Kustannusten lisätiedot: Täysihoitoon sisältyvät liinavaatteet (hintamuutokset mahdollisia). Huom. peruutus 7 pv ennen, muuten osa maksusta peritään.
Tiedustelut kustannuksista: Vivamon leiri- ja kurssikeskus, vivamo@sana.fi, puh. 020 768 1760
Tiedustelut sisältö: Merja Lehtinen, merja.lehtinen@sana.fi, 040 778 2863
Linkki kotisivulle: http://www.kansanraamattuseura.fi