Kulkeeko henki? Virkistyspäivät Valamossa

Verkostotapaaminen

​Hengitä. Astu hetkeen. ​Tule lepäämään ja virkistymään kahdeksi päiväksi Valamoon, ottamaan vastaan hengen, sielun ja ruumiin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ohjelmassa mm. Hiljaisuuden joogaa® ”Jeesuksen rukouksen” kannattelemana, kävelymeditaatiota, ”uskon neljän oven avaamista”, Valamon kirkon hetkipalveluksia, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa.

Tehtäväalue: Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Muut, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Papit, Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Hallinnon ja talouden työntekijät
Aika ja paikka: 26.-27.1.2022, Valamon luostari
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.12.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Osallistumisen voi perua kuluitta kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli peruutusta ei tehdä, tuomiokapituli veloittaa osallistumismaksun ja mahdolliset muut kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa kuluja ei peritä.
Lisätietoja: ​Ohjaajina teol.tri, pastori Kati Kemppainen ja hiippakuntasihteeri Kati Jansa.
Osallistumismaksu: 180,00 €
Täysihoito: sisältyy osallistumismaksuun
Kustannusten lisätiedot: Osallistumismaksu sisältää majoituksen 1 hh vierasmajassa, täysihoidon ja ohjelman. Vierasmajassa wc ja kylpyhuone ovat käytävällä. Majoitusta on mahdollista vaihtaa omakustanteisesti Valamon hotellin puolelle.
Tiedustelut kustannuksista: Marjaana Hartikainen, marjaana.hartikainen@evl.fi, 044 7050 606
Tiedustelut sisältö: Kati Jansa, kati.jansa@evl.fi, 044 7050 608
Linkki kotisivulle: http://www.kuopionhiippakunta.fi