Kutsuttuna kirkon työhön – Kirkon työssä aloittavien valmennus Espoon hiippakunnassa, kevät 2019

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: kasvatus, orientaatio ja perehdyttäminen, parisuhdetyö, Raamatun tulkinta ja käyttö, seurakuntien musiikkitoiminta, spiritualiteetti
Kohderyhmä: kanttorit, uudet työntekijät, lähetyssihteerit, nuorisotyöntekijät, lapsityöntekijät
Aika ja paikka: Kevät 2019, Espoon hiippakunta
Ilmoittautuminen viimeistään: 22.3.2019
Ilmoittautumisen lisätiedot: Sähköinen ilmoittautuminen Hakeudu koulutukseen -linkistä. Pappis- ja diakonian virkaan vihkimystä hakevat lähettävät hakemuksensa suoraan tuomiokapituliin 22.3.2019 mennessä (tarkempi ohjeistus hiippakunnan nettisivuilla).
Osaamistavoitteet: Osallistuja vahvistaa käsitystään kirkon olemuksesta ja sen hengellisestä perustehtävästä, jäsentää ammattinsa ja ammattitaitonsa seurakunnan/kirkon työn kokonaisuuteen sekä hahmottaa hengellisen elämän hoitamisen merkityksen osana kirkon työntekijän ammatti-identiteettiä.
Kieli: suomi
Muut kustannukset: Matkakustannukset
Tiedustelut: hiippakuntasihteeri Kati Pirttimaa kati.pirttimaa@evl.fi 050 342 7007
Lisätietoja: Espoon hiippakunnassa orientoitumiskoulutus ja ordinaatiovalmennus toteutetaan yhteisenä Kutsuttuna kirkon työhön -valmennuksena.
Linkki kotisivulle: https://www.espoonhiippakunta.fi/
Kirkon koulutuskeskus - logo