Kuva ja video somekanavissa

(0,50 op)

Miten tuotan videon? Miten valaistus ja äänenlaatu vaikuttavat videon sisältöön? Kuinka teen videoita älypuhelimella?

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Vuorovaikutus ja viestintä, Digitalisaatio
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Viestintätehtävissä toimivat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Nuorisotyönohjaajat, Kanttorit, Papit
Aika ja paikka: 4.-5.3.2025 Jyväskylä
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.1.2025
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa tehdä kevyellä toteutuksella videoita seurakunnan viestinnän käyttöön. Osallistuja ymmärtää valo- ja videokuvaamisen teknisiä periaatteita.
Lisätietoja: Koulutus koostuu seuraavista aihealueista:

• Kuvaamisen lainalaisuudet: tekniset välineet, valaistus, sommittelu/käsikirjoittaminen, liike. Lisäksi parhaat edulliset kikkakolmoset myös kaikuviin kirkkotiloihin.
  • Studiokuvaus/hyvä studiosommittelu
  • Kuva ja video eri somekanavissa (videopalvelut, Facebook, Instagram (Stories)/livelähetysten tekeminen)
  • Hyvä, jopa viraaliksi leviävä kuva tai videopätkä (kuvien analysointia)
  • Kameran edessä olemisen harjoittelu

Kouluttajana on PastoriPuhto eli someen videoita tekevä srk-pastori Juho Puhto.

Osallistumismaksu: 250€ sisältäen kahvit ja ateriat
Täysihoito: Majoitushinta on 2hh huone 45 €/hlö/yö sisältäen aamiaisen ja 1 hh huone 65 €/yö sisältäen aamiaisen.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: 1.8.-30.10.2024 Mira Piispa, mira.piispa@jko.fi, 050 3899 680 ja 31.10.2024 alkaen Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://jko.fi/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto