Lähde liikkeelle 140 Kevät

​Koulutus kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, kehitysyhteistyöstä ja globaalista kirkosta kiinnostuneille. Koulutus vahvistaa seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten osaamista lähetystyön saralla. Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakea ulkomaan harjoittelujaksolle (2-12 kk) Felm Volunteer -tehtäviin.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Opiskelijat, Papit, Muut, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Kanttorit
Aika ja paikka: Koulutusviikonloput Kuopiossa 25.-27.2, 25.-27.3, 22.-24.4, leiriviikonloppu Päiväkummussa keväällä 2022. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.1.2022
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja

• tietää kokonaisvaltaisen lähetystyön teemoja, kysymyksiä ja haasteita.
  • osaa kohdata muiden uskontojen edustajia ja monenlaista kristillisyyttä
  • ymmärtää kontekstuaalisuuden merkityksen, kokonaisvaltaisen lähetystyön raamatullisia ja teologisia perusteita.

Lisätietoja: ​​Koulutus koostuu kolmesta koulutusviikonlopusta sekä itsenäisestä opiskelusta. Koulutuksen hintaan sisältyy leiriviikonloppu Suomen Lähetysseuran leirikeskus Päiväkummussa Orivedellä.
Osallistumismaksu: 150/200 e. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Täysihoito: Kurssihintaan ei sisälly majoitusta ja ilta-/aamupaloja. Poikkeuksena leiriviikonloppu Päiväkummussa.
Kustannusten lisätiedot: Osallistuja huolehtii itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista.
Tiedustelut kustannuksista: lahdeliikkeelle@suomenlahetysseura.fi tai suvi.korhonen@suomenlahetysseura.fi
Tiedustelut sisältö: suvi.korhonen@suomenlahetysseura.fi tai leena.helle@suomenlahetysseura.fi
Linkki kotisivulle: https://felm.suomenlahetysseura.fi/
Aineistoa: https://felm.suomenlahetysseura.fi/osallistu/koulutukset/lahde-liikkeelle/