Lähde liikkeelle Kevät 2021

Takaisin

(5 op)

Kurssi kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, kehitysyhteistyöstä ja globaalista kirkosta kiinnostuneille. Koulutus vahvistaa seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten osaamista lähetystyön saralla.Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakea ulkomaan harjoittelujaksolle (2-12 kk) Felm Volunteer -tehtäviin. 

Kurssin teemoja ovat:

kokonaisvaltaisen lähetystyön eri osa-alueet ja arkikirkollinen työ, kehitysyhteistyö, vaikuttamistyö, rauhan&sovinnon työ ja katastrofityölähetystyön raamatullinen ja teologinen perusta Suomen Lähetysseuran työssäomien mahdollisuuksien ja kutsumuksen pohtiminenkulttuurien kohtaaminen, kontekstuaalisuus, uskontodialogi​

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Opiskelijat, Papit, Muut
Aika ja paikka: Lähijaksot: 6.-7.2. (Seurakuntaopisto, Järvenpää), 19.-21.3. (Seurakuntaopisto, Järvenpää), Leiriviikonloppu 9.-11.4. (Päiväkumpu, Orivesi), 23.-25.4. (Seurakuntaopisto, Järvenpää)
Ilmoittautuminen viimeistään: 22.1.2021
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet:

​Osallistuja

tietää kokonaisvaltaisen lähetystyön teemoja, kysymyksiä ja haasteita. osaa kohdata muiden uskontojen edustajia ja monenlaista kristillisyyttä  ymmärtää kontekstuaalisuuden merkityksen, kokonaisvaltaisen lähetystyön raamatullisia ja teologisia perusteita.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 200
Täysihoito: Hinta ei sisällä majoitusta ja ilta/aamupaloja lukuunottamatta Päiväkummussa järjestettävää leiriviikonloppua.
Kustannusten lisätiedot: Seurakuntaopistolla on mahdollista yöpyä, mutta majoitus maksetaan erikseen (n. 60€/hlö/yö, 2hh) https://www.seurakuntaopisto.fi/
Tiedustelut kustannuksista: suvi.korhonen@suomenlahetysseura.fi
Tiedustelut sisältö: Suvi Korhonen, suvi.korhonen@suomenlahetysseura.fi, 040-5416566
Linkki kotisivulle: https://felm.suomenlahetysseura.fi/
Aineistoa: https://felm.suomenlahetysseura.fi/osallistu/koulutukset/lahde-liikkeelle/
Toteuttaja: Suomen Lähetysseura ja Seurakuntaopisto