Lapsen ja perheen luontosuhteen vahvistaminen

Miten hyödyntää lähiluontoa laajasti ja monipuolisesti toiminnassa lasten ja perheiden kanssa? Miten rakentaa luontoympäristöön erilaisia toiminnallisia kokonaisuuksia myös digiteknologian avulla? Koulutuksessa ideoidaan erilaisia tapoja vahvistaa perheiden luontosuhdetta ja ympäristövastuuta. Koulutusta voidaan painottaa tilaajan toiveiden mukaan esimerkiksi luontoliikuntaan, digitaalisuuden  hyödyntämiseen, ympäristön ja kestävän kehityksen kysymyksiin tai spiritualiteetin​ tukemiseen.

Tehtäväalue: Kasvatus
Tiedustelut kustannuksista: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 ja Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-7019713
Tiedustelut sisältö: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 ja Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-7019713
Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi