Lapsi ja liikunta varhaiskasvatuksessa

(1,50 op)

​​Mikä on liikunnan pedagoginen merkitys lapsen kasvulle ja kehitykselle? Millaiseen liikkumiseen Raamatun kertomukset ja rukoukset kutsuvat? Koulutuksessa opitaan rakentamaan erilaisia liikunnallisia kokonaisuuksia osana varhaiskasvatusta.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 5.-7.5.2021, Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 5.4.2021
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja- osaa toteuttaa monipuolisia liikkumiseen innostavaa toimintaa, joka lisää yhdessä tekemisen iloa ja vahvistaa lapsen liikunnallista kehitystä ja elämäntapaa- osaa rakentaa Raamatun teksteistä osallistavia ja toiminnallisia kokonaisuuksia yhdessä lasten kanssa
Lisätietoja: Koulutuksen sisältöinä mm.- teoriaa ja käytännön ideoita lapsen liikuntaan varhaiskasvatuksen eri toimintaympäristöissä- liikunnan mahdollisuudet pienessä tilassa ja verkkoympäristön hyödyntäminen- liikunta ja kehollisuus osana lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja hengellisyyttä- raamatunkertomusten liikunnallistaminen​- lapsen liikuntaa tukeviin materiaaleihin ja kirjallisuuteen tutustuminenKoulutukseen kuuluu kolme ( 3) lähiopetuspäivää ja orientoiva​ tehtävä.
Täysihoito: 187 €/1 hh tai 157 €/2 hh
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltyinä: ateriat 35 €/, majoitus ( sis.aamu- ja iltapalan): 152 €/1 hh tai 122 €/2 hh
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 ja Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-7019713