Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä – webinaari

Takaisin

(0,25 op)

Toimitko seurakuntasi lapsiasiahenkilönä? Kaipaatko tukea tehtävääsi? Tässä valtakunnallisessa koulutuspäivässä kuulet uusimmat vinkit ja kokemukset muista seurakunnista ja verkostoidut toisten lapsiasiahenkilöiden kanssa. Tule ideoimaan yhdessä lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamisen tapoja seurakunnassa!

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 3.10.2020 etänä
Ilmoittautuminen viimeistään: 24.9.2020
Sähköposti ja puhelin: suvielise.nurmi(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 357 030, tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi, 0400 279376
Ilmoittautumislinkki: https://ilmoittaudu.lastenjanuortenkeskus.fi/attend/xaqzG?t%5B4K36Q%5D
Osaamistavoitteet: Osallistuja tunnistaa ja osaa soveltaa erilaisia menetelmiä ja käytäntöjä lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamiseksi sekä lapsivaikutusten arvioinnin toteutumiseksi.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 65 €
Täysihoito: Ei
Muut kustannukset: Osallistumismaksuun ei sisälly majoitusta, jonka kustannuksista osallistuja vastaa itse.
Tiedustelut: Kouluttaja Suvielise Nurmi, suvielise.nurm(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 357 030, Kouluttaja Tarja Liljendahl tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi, 0400 279376
Lisätietoja: Vuosittainen koulutuspäivä kokoaa seurakuntien lapsiasiahenkilöt päivittämään tietojaan ja neuvottelemaan lapsivaikutusten arvioinnista, lapsen oikeuksista ja lapsiystävällisestä toimijuudesta yhdessä asiantuntija-alustajien kanssa. Mukaan kutsutaan myös luottamushenkilöt, jotka toimivat lapsiasiahenkilöinä. Koulutuspäivässä kuullaan asiantuntijoiden alustuksia, jaetaan ja jaetaan hyviä käytäntöjä sekä tarjotaan virikkeitä lapsiasiahenkilön työnkuvan kehittämiseen ja seurakunnan lapsiystävällisyyden vahvistamiseen. Koulutus sopii lapsiasiahenkilöiden lisäksi niille työntekijöille ja luottamushenkilöille, jotka haluavat kehittää lasten ja nuorten osallisuutta ja lapsivaikutusten arvioinnin toteuttamista seurakunnassa tai alueella tehtävässä kunta- tai maakuntayhteistyössä. Koulutuspäivä on kaksikielinen ja se toteutetaan yhteistyössä Kirkon ruotsinkielisen työn keskuksen, KSCA, kanssa.
Linkki kotisivulle: https://nuorikirkko.fi/
https://koulutukset.nuorikirkko.fi/koulutukset/lapsiasiahenkiloiden-koulutuspaiva-2020/
https://koulutukset.nuorikirkko.fi/koulutukset/lapsiasiahenkiloiden-koulutuspaiva-2020/
Toteuttaja: Nuori kirkko
Yhteistyökumppani: Kirkon kasvatus- ja perheasiat (KKP), KCSA, Seurakuntaopisto ja Agricola-opintokeskus