Lastensuojelutyön erikoistumiskoulutus

Takaisin

(30 op)

Lastensuojelutyön erikoistumiskoulutuksessa (30 op) syvennät asiantuntemustasi lastensuojelutyöstä sekä opit välineitä lastensuojelun ammattilaisena toimimiseen erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutus soveltuu sosiaalialalla ja etenkin lapsi- ja perhepalveluissa työskenteleville ammattilaisille. Lastensuojelutyön erikoistumiskoulutuksessa opiskeltavat asiat ovat sovellettavissa omaan työhön, joten saat valmiuksia päivittäisen työsi ja työyhteisösi toiminnan kehittämiseen. Pääset myös verkostoitumaan muiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, kasvatus, muu koulutus
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, nuorisotyönohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 1.8.2019-1.8.2020
Ilmoittautumislinkki: https://www.diak.fi/tyoelamapalvelut/koulutuspalvelut/erikoistumiskoulutukset/
Ilmoittautumisen lisätiedot: Opiskelijarekrytointi toteutetaan keväällä 2019. Tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta Diakin verkkosivulla.
Osaamistavoitteet: Lisätietoa julkaistaan myöhemmin.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 1 500 €
Täysihoito: Ei täysihoitoa
Tiedustelut: Jari Helminen jari.helminen@diak.fi 0469220260
Lisätietoja: Lastensuojelutyön erikoistumiskoulutus soveltuu kaikille, jotka ovat suorittaneet sosionomi (AMK) -tutkinnon tai muun soveltuvan, esimerkiksi sairaanhoitaja, terveydenhoitaja (AMK) -tutkinnon tai aiemman opistoasteen tutkinnon.

Odotamme hakijalta työkokemusta lapsi- ja perhepalveluista. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää tiedollista ja taidollista osaamista lapsi- ja perhetyön alalta. Lisäksi hakijalla on tärkeää olla kiinnostusta lapsi-, nuoriso- ja perhepalveluiden kehittämiseen lastensuojelullisesta näkökulmasta.

Linkki kotisivulle: https://www.diak.fi/tyoelamapalvelut/koulutuspalvelut/erikoistumiskoulutukset/
Toteuttaja: Diakonia-ammattikorkeakoulu