Lattiakuvien jatkokoulutus

Miten Lattiakuvat auttavat kohtaamaan lapset ja perheet eri tilanteissa? Tule syventämään Lattiakuva-osaamistasi ja oppimaan, miten uusia kertomuksia luodaan. Lattiakuvien toimiva pedagogiikka on monikäyttöistä, osallistavaa ja yhteisöllisyyttä vahvistavaa.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: I jakso 18.-19.11.2021 ja II jakso keväällä 2022, Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 18.10.2021
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa- hyödyntää Lattiakuvien teologiaa ja pedagogiikkaa työnsä tavoitteiden mukaisesti- soveltaa Lattiakuvia monipuolisesti ja- rakentaa uusia Lattiakuva-työskentelyjä yhdessä muiden kanssa
Lisätietoja: Koulutuksen sisältöjä:- uusien kertomusten luominen ryhmässä- lattiakuvien ohjaamisessa saatujen kokemusten arviointi ja - menetelmien teoriapohjan analysointiEtäopiskelujakson aikana osallistuja soveltaa työssään uutta kertomusta. Koulutus sisältää 2+2 lähiopiskelupäivää, kirjallisuutta, Lattiakuva-kertomuksen luomisen ryhmässä, toteutuksen omassa työssä sekä kokemuksesta raportointi.Koulutukseen osallistuminen edellyttää Lattiakuvien peruskoulutuksen käymistä tai muuten hankittua tietoa Lattiakuvien periaatteista  ja kokemusta Lattiakuvien käyttämisestä.
Täysihoito: Yhden koulutusjakson täysihoito: 103 €/1 hh tai 83 €/2 hh
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltyinä: ateriat 22 €/, majoitus ( sis. aamu- ja iltapalan): 81 €/1 hh tai 61 €/2 hh
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 ja Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi , 040-5084554