Lattiakuvien kehittämispäivät sisar Estherin kanssa

​Miten lattiakuvat tukevat lapsen, nuoren ja aikuisen spiritualiteetin kehittymistä? Syvennytään uusiin kertomuksiin ja tutustutaan saksalaisten kokemuksiin lattiakuvien soveltamisesta ja kehittämisestä hengellisessä matkakumppanuudessa.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 18.-20.8.2021, Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.6.2021
Osaamistavoitteet: ​​Osallistujatunnistaa lattiakuvien mahdollisuudet hengellisen kasvun tukemisessaosaa hyödyntää uusia kertomuksia työssään
Lisätietoja: ​Sisällöt: lattiakuvat ja hengellinen matkakumppanuus,lattiakuvien ohjaamisen taidotajankohtaiset kehittämiskysymyksettyöskentelyistä saatujen kokemusten arviointisaksalaisten osaamisen soveltaminen omaan kontekstiimme Koulutus sisältää kolme (3) lähiopiskelupäivää. Koulutuksessa työskentelyitä ohjaavat sisar Esther Kaufmann ja isä Meinulf Blechschmidt Saksasta. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä kielitaitoa, tulkkaus on järjestetty.
Täysihoito: 103 €/1 hh tai 83 €/2 hh
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltyinä: ateriat: 35 €/, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan): 152 €/1 hh tai 122 €/2 hh
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356