LAVA – mitä ja miten?

Tervetuloa oppimaan lapsivaikutusten arvioinnista ja sen toteuttamisesta kirkossa. Webinaarissa syvennät ymmärrystäsi LAVAsta ja sen merkityksestä sekä kuulet konkreettisia esimerkkejä LAVAn huomioimiseen omassa seurakunnassasi.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Verkkototeutus
Tehtäväalue: Hallinto ja talous, Johtaminen, Kasvatus
Kohderyhmä: Hallinnon ja talouden työntekijät, Johtajat / lähijohtajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lastenohjaajat
Aika ja paikka: Verkkototeutus, 11.11.2025, klo 17–19, Teams
Ilmoittautuminen viimeistään: 28.10.2025
Osaamistavoitteet: Osallistuja

• tuntee lapsivaikutusten arvioinnin seurakunnassa.
  • oppii tunnistamaan ja arvioimaan lapsivaikutusten arviointia päätöksenteossa.
Lisätietoja: Koulutuksessa käydään läpi lapsivaikutusten arvioinnin ohjeistus evankelis-luterilaisessa kirkossa ja kuullaan konkreettisia esimerkkejä lapsivaikutusten arvioinnin toteutuksesta. Koulutus sopii sekä seurakunnan työntekijöille, lapsiasiahenkilöille että luottamushenkilöille.
Täysihoito: 0 €
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@step.fi