Liikunta, kehollisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä katsomukset ihmissuhdetyössä

Tervetuloa oppimaan kokonaisvaltaista kohtaamista! Avoimen amk:n opintojakso kuuluu sosiaali- ja terveysalan vapaasti valittaviin opintoihin ja se soveltuu kaikille seurakuntien ja muiden työyhteisöjen kohtaamisen ammateissa toimiville sekä alalle opiskeleville. Opintojakso on kehitetty yhteistyössä Kirkkohallituksen kanssa.

Koulutustyyppi: Korkeakoulujen koulutustarjonta
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kasvatus
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Opiskelijat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: Syksy 2021
Ilmoittautuminen viimeistään: 16.7.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Opintojen tarkemmat tiedot julkaistaan Diakin avoimen amk:n sivuilla myöhemmin. Ilmoittautuminen alkaa yleensä 2 kk ja päättyy 3 vkoa ennen opintojen alkua, joten myöhemmin lukukaudesta alkaviin opintoihin voi vielä ilmoittautua 16.7. jälkeenkin.
Osaamistavoitteet: Opiskelija
– ymmärtää kokonaisvaltaisen ihmiskäsityksen ja kohtaamisen merkityksen kohtaamistyössä
– ymmärtää luonnon, liikunnan ja kehollisuuden merkityksen ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille
– havainnoi ja jäsentää kristinuskon ja oman toimintaympäristönsä erilaisten katsomusten suhdetta ja suhtautumisesta luontoon, liikuntaan ja kehollisuuteen
– oppii erilaisia konkreettisia menetelmiä luonnon, liikunnan ja kehollisuuden hyödyntämiseksi ja harjaantuu niiden käytössä
– tuntee liikuntatoiminnan rahoituskanavia ja mahdollisia yhteistyökumppaneita
Lisätietoja: Ydinsisällöt- ihmiskäsityksen merkitys ammatilliseen toimintaan
– ihmisen kokonaisvaltaisen kohtaamisen periaatteet
– luonnon, liikunnan ja kehollisuuden huomioiminen ja hyödyntäminen työssä
– liikuntatoiminnan rahoitusväylät ja yhteistyökumppanit

Tarkemmat tiedot toteutustavasta löydät Diakin avoimen amk:n sivuilta ilmoittautumisaikana.

Täysihoito: Ei täysihoitoa
Tiedustelut kustannuksista: avoin@diak.fi