Lue kuvaa, tutki tilaa lapsen kanssa

(1,5 op)

Koulutus peruutettu

Kuvat ja tilat kutsuvat ihmettelyyn, elämänkysymysten pohdintaan ja yhteisen dialogin rakentamiseen lasten kanssa. Miten lapsi katsoo kuvia ja mitä kaikkea hän niissä näkee? Millä tavalla lapsi aistii tilaa? Koulutuksessa hyödynnämme kuvien ja tilojen sisältöjä lapsen kulttuurisen ja uskonnollisen lukutaidon vahvistamiseksi.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 2.-4.3.2020 Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 3.2.2020
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutus peruutettu
Osaamistavoitteet: Osallistuja tuntee kuvan lukemisen ja tilan tutkimisen perusteet sekä pedagogiset mahdollisuudet. Hän osaa käyttää niitä monipuolisesti varhaiskasvatuksessa mm. digitaalisia sovelluksia ja kirkkotaidetta hyödyntäen.
Kieli: suomi
Täysihoito: 187 € (2 hh) / 217 € (1 hh)
Kustannusten lisätieto: Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 154 € / 1 hh. Ateriapaketti 63 €
Tiedustelut: Satu Reinikainen ja Kaisa Aitlahti satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi