Lue kuvaa – tutki tilaa

Millaiseen ihmettelyyn, elämänkysymysten pohdintaan ja yhteisen dialogin rakentamiseen erilaiset kuvat ja tilat kutsuvat? Miten aistimme tiloja, mitä löytöjä teemme kuvien äärellä? Koulutuksessa opitaan hyödyntämään monipuolisesti kuvia kasvatuksessa ja uskonnollisia tiloja oppimisympäristönä yhdessä lasten, nuorten ja perheiden kanssa, Tiloihin tutustumisessa käytetään apuna digitekniikkaa​ ja opitaan hyödyntämään sitä pedagogisten kokonaisuuksien luomisessa. Koulutus voidaan kohdentaa tilaajan toiveiden mukaan seurakunnan omaan toimintaan tai kunnan kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Tehtäväalue: Kasvatus, Perhe ja parisuhde
Tiedustelut kustannuksista: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 tai Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-70197143
Tiedustelut sisältö: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 tai Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-70197143
Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi