Messy Church – Ideoita, inspiraatiota ja iloa!

(0,50 op)

Tervetuloa ideoiden, inspiraatioiden ja ilon maailmaan Messy Church -koulutukseen! Messy Church on anglikaanikirkosta Englannista lähtöisin oleva toiminnallinen matalan kynnyksen jumalanpalvelus. Toimintamallissa on keskeistä yhteisöllisyys, ilo ja yhdessä tekeminen. Jumalanpalvelus sisältää toimintapisteitä, kertomushetken ja ruokailun. Tämä toiminta kokoaa kaikenikäisiä ja on erinomainen tapa saada lapsiperheitä mukaan seurakunnan toimintaan!

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Jumalanpalveluselämä ja julistus, Kasvatus, Teologian tekeminen
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Papit, Diakonit ja diakonissat
Aika ja paikka: 27.-28.1.2025, Kalajoen Kristillinen Opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 16.12.2024
Sähköposti-ilmoittautuminen: https://link.webropol.com/ep/messy25
Ilmoittautumisen lisätiedot: Opiston toimisto, toimisto@kkro.fi tai puh. 08 4639200
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa ideoida ja toteuttaa monimuotoisia, yhteisöllisiä sekä perheystävällisiä Messy Church-mallilla toimivia jumalanpalveluksia.
Lisätietoja: Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan lähiopetuksena Kalajoen Kristillisellä Opistolla. Päivät sopivat erinomaisesti Messy Church -toimintaa aloittaville ja jo Messyä pitäneille toimijoille. Kouluttajina Messy Church-asiantuntijat Säde Suutari ja Meri Hannikainen.
Osallistumismaksu: 130 €, oikeus muutoksiin pidätetään
Täysihoito: 230 €, sisältää kurssimaksun, ruokailupaketin ja majoituksen Opiston liinavaattein kahden hengen huoneessa. Oikeus muutoksiin pidätetään
Kustannusten lisätiedot: ruokailupaketti 65 €, majoitus 1hh 55 €, 2hh 35 €, oikeus muutoksiin pidätetään
Tiedustelut kustannuksista: Opiston toimisto, toimisto@kkro.fi, puh. 08 4639200