Metsämieli

(0,25 op)

Luonnossa keho ja mieli pelaavat yhteen. ​Metsämieli -menetelmä yhdistää luonnossa latautuvat hyvinvointivaikutukset fyysisen ja psyykkisen kunnon ylläpitämisen ohjelmaksi. Metsämieli -menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen sekä mielentaitojen vahvistaminen.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kestävä kehitys ja ympäristö, Työsuojelu ja -hyvinvointi
Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Diakonit ja diakonissat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Papit, Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat
Aika ja paikka: 10.5.2022, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 8.4.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko 20 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa soveltaa Metsämieli -menetelmiä työssään eri toimintaympäristöissä.
Lisätietoja: ​​Metsämieli -menetelmä sisältää yli 130 hyvinvointi- ja liikuntaharjoitusta, joita voi soveltaa omaan arkeen itselle soveltuvalla tavalla.​ Eritasoisten kehoa virkistävien ja mieltä rauhoittavien harjoitusten avulla kukin voi valita omiin tarpeisiinsa sopivammat. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, kehittävät tunnetaitoja ja vahvistavat toiveikkuutta silloinkin, kun arkeen kuuluu haasteita.
Kouluttajana toimii Ulla Hietala, jolla on Metsämieliohjaajakoulutuksen lisäksi vankka työ- ja koulutustausta kasvatus- ja ohjausalalta, yhteisötyöohjaaja- ja coach-tutkinnot sekä luonto-ohjaajaopintoja.
Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Ulla Hietala, ulla.hietala@jko.fi, 050 389 9634