Metsämieli

(0,25 op)

Luonnossa keho ja mieli pelaavat yhteen. ​Metsämieli -menetelmä yhdistää luonnossa latautuvat hyvinvointivaikutukset fyysisen ja psyykkisen kunnon ylläpitämisen ohjelmaksi. Metsämieli -menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen sekä kielentaitojen vahvistaminen.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kestävä kehitys ja ympäristö, Työsuojelu ja -hyvinvointi
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Papit, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lastenohjaajat
Aika ja paikka: 7.9.2022, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 5.8.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko 20 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa soveltaa Metsämieli -menetelmiä työssään eri toimintaympäristöissä.
Lisätietoja: Metsämieli -menetelmä sisältää yli 130 hyvinvointi- ja liikuntaharjoitusta, joita voi soveltaa omaan arkeen itselle soveltuvalla tavalla.​ Eritasoisten kehoa virkistävien ja mieltä rauhoittavien harjoitusten avulla kukin voi valita omiin tarpeisiinsa sopivammat. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, kehittävät tunnetaitoja ja vahvistavat toiveikkuutta silloinkin, kun arkeen kuuluu haasteita.
​​Kouluttajana toimii Ulla Hietala, jolla on Metsämieliohjaajakoulutuksen lisäksi vankka työ- ja koulutustausta kasvatus- ja ohjausalalta, yhteisötyöohjaaja- ja coach-tutkinnot sekä luonto-ohjaajaopintoja.
Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Ulla Hietala, ulla.hietala@jko.fi, 050 389 9634