Metsämieli -koulutus

Takaisin

Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnossa latautuvat hyvinvointivaikutukset fyysisen ja psyykkisen kunnon ylläpitämisen ohjelmaksi. Eritasoisten kehoa virkistävien ja mieltä rauhoittavien harjoitusten avulla kukin voi valita omiin tarpeisiinsa sopivimmat. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, kehittävät tunnetaitoja ja vahvistavat toiveikkuutta silloinkin, kun arkeen kuuluu haasteita. Metsämieli-menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen sekä mielentaitojen vahvistaminen. Luonnossa keho ja mieli pelaavat yhteen. Metsämieli-menetelmä sisältää yli 130 hyvinvointi- ja liikuntaharjoitusta, joita voi soveltaa omaan arkeen itselle sopivalla tavalla.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus, kestävä kehitys ja ympäristö, leiri- ja retkitoiminta
Kohderyhmä: lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, muut, nuorisotyönohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 12.5.2020 Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2019
Ilmoittautumislinkki: https://wilma.jko.fi/browsecourses
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa soveltaa Metsämieli-koulutuksen sisältöä ja harjotuksia työssään eri toimintaympäristöissä.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 150 €
Täysihoito: 40€/2hh, 60€/1hh sis. aamupalan
Kustannusten lisätieto: Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään peruutusmaksuna 20 % koulutuksen hinnasta. Silloin kun peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssiin alkamista, peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ajankohtaiskoulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta eikä ilmoita peruutuksesta mitään, häneltä peritään koulutusmaksu täysimääräisenä.
Lisätietoja: Kouluttaja Ulla Hietalalla on Metsämieliohjaajakoulutuksen lisäksi vankka työ- ja koulutustausta kasvatus- ja koulutusalalta, yhteisötyönohjaaja- ja coach-tutkinnot sekä luonto-ohjaajaopintoja. Koulutuksessa ollaan osittain luonnossa, varaa mukaan säänkestävä ulkoiluun soveltuva varustus. Lisätietoa ohjelmassa, joka lähetetään ilmoittautuneille viimeistään 2 viikkoa ennen koulutusta.
Linkki kotisivulle: https://www.jko.fi/
https://www.jko.fi/koulutus/lyhytkurssit/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto