Missioforum

Takaisin

(1 op)
KTEL/V Kv. työn erityiskoulutus ulkomaan henkilöstölle, valinnainen moduuli

Missioforum on lähetystyön verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen lähetystyöntekijöitä ja lähettäjiä, lähetystyön toimijoita, ystäviä ja seurakuntien edustajia. Missioforum innostaa, tiedottaa, verkostoi ja kutsuu mukaan Jumalan lähetykseen. Tapahtuman järjestää Suomen Ev.lut. Kansanlähetys. Vuoden 2020 Missioforumin pääteemana on Kairos* – Jumalalle otollinen ajankohta, hetki, jolloin Jumala toimii.

Koulutusrakenne: englanti
Tehtäväalue: Kansaivälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys,
Kohderyhmä: lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, opiskelijat, papit, uudet työntekijät,
Aika ja paikka: 24. – 26.1.2020 Kansanlähetysopisto, Ryttylä
Ilmoittautuminen viimeistään: 9.12.2019
Sähköposti ja puhelin: keskus@sekl.fi, 019 77 920
Ilmoittautumislinkki: https://tpfons.fi/sekl/FONS/Events?cmd=login&login=20Missioforum&password=20Missioforum
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuminen:https://kansanlahetys.fi/tapahtumat/missioforum-24-26-1-2020/ keskus@sekl.fi tai 019 77 920. Pyydämme myös päiväkävijöitä ilmoittautumaan.
Osaamistavoitteet: Osallistuja tuntee Mekane Yesus -kirkon ja Inkerin kirkon työtä ja niiden mahdollisuuksia eri maissa sekä tutustuu diakonia-, medialähetys-, pakolais, seurakunta- ja tavoittavan työn tilanteisiin Etiopiassa, Kyproksella, Kreikassa, Japanissa ja Lähi-idässä.
Kieli: Suomi, muu, englanti, venäjä
Osallistumismaksu: Kurssimaksu: 20 €
Täysihoito: Hinnat ruokailu ja majoitus: Ruokailut: pe – su 55 € Ruokailut: la – su 47 € Ruokailut: la 25,50 € Majoitus/henkilö/yö: 15 € (3 – 4 hh), 25 € (2 hh) ja 50 € 1 hh)
Kustannusten lisätieto: Alennukset: 13 – 17 –vuotiaat, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet -25 %, 5 – 12 vuotiaat – 50 %, 0 – 4 vuotiaat – 100 %. Sisarusale (opiskelijahintojen mukaan): ensimmäisestä lapsesta täysi hinta, seuraavista – 25 %. Lapsille on oma, rinnakkainen ohjelma.
Tiedustelut: Hanna-Mari Vuorinen hanna-mari.vuorinen@sekl.fi 044 4477 813
Lisätietoja: Ajankohtaista tietoa Mekane Yesus -kirkon ja Inkerin kirkon toiminnasta ja sen mahdollisuuksista Etiopiassa ja Venäjällä sekä diakonia-, medialähetys, pakolais-, seurakunta- ja tavoittavasta työstä Etiopiassa, Japanissa, Kyproksella, Kreikassa, Lähi-idässä ja Venäjällä. Raamattuopetusta rukouksesta voimavarana ja Kairos-teemasta aiheena "Pelastuksen päivä". Tapahtuman pääpuhujina toimivat pääsihteeri Teshome Amenu Mekane Yesus -kirkosta Etiopiasta, kirkkoherra ja lähetystyönjohtaja Jevgeni Raskatov Inkerin kirkosta Venäjältä, hiippakuntasihteeri Jukka Jämsén Lapuan hiippakunnasta sekä Kansanlähetyksen raamattukouluttaja Ilkka Rytilahti. Tietoa myös Kansanlähetyksen lyhytaikaisesta lähetystyöstä ja sen mahdollisuuksista Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan kautta sekä opintomatkoista Kansanlähetysopiston kautta. Mukana Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöitä eri maista, Akaan ja Kankaanpään seurakunnan edustajia sekä Kansanlähetysopiston Kansainvälisyyslinjan opiskelijoita.
Linkki kotisivulle: https://kansanlahetys.fi/
https://kansanlahetys.fi/tapahtumat/missioforum-24-26-1-2020/
https://kansanlahetys.fi/tapahtumat/missioforum-24-26-1-2020/
Toteuttaja: Suomen ev. lut. Kansanlähetys
Yhteistyökumppani: Mekane Yesus -kirkko, Etiopia, Inkerin kirkko, Venäjä sekä Akaan ja Kankaanpään seurakuntien edustajat