Missioforum

Takaisin

(0,50 op)

Missioforum 2021 on lähetystyön verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen lähetystyöntekijöitä ja lähettäjiä, lähetystyön toimijoita, seurakuntien edustajia ja lähetystyön ystäviä. Missioforum innostaa, tiedottaa, verkostoi ja kutsuu mukaan Jumalan lähetykseen. Tapahtuman järjestää Suomen Ev.lut. Kansanlähetys yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa. Vuoden 2021 Missioforumin teemana on Tulkoon Sinun valtakuntasi – ajankohtaista lähetystyöstä. Viikonlopun aikana käsitellään mm. pakolaistyötä Euroopassa eri näkökulmista, seurakuntaa perustavasta työstä​ Virossa ja tutustutaan lyhytaikaisen lähetystyön mahdollisuuksiin Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan kautta.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö, Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä, Muu
Kohderyhmä: Johtamis- ja esimiestehtävässä toimivat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Papit, Viestintätehtävissä toimivat, Muut
Aika ja paikka: 3. – 5.9.2021 Kansanlähetysopisto, Ryttylä (Hausjärvi)
Ilmoittautuminen viimeistään: 1.2.2021
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Sähköposti: keskus@sekl.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuminen: kansanlähetys.fi/kalenteri, keskus@sekl.fi tai 019 77 920. ilmoittautumisen yhteydessä erikoisruokavaliotiedot ja mahdolliset allergiat. Pyydämme myös päiväkävijöitä ilmoittautumaan.
Osaamistavoitteet: Missioforumin osallistuja riippuen ohjelmavalinnasta

  • ymmärtää pakolais- ja maahanmuuttajatyön merkityksen Europassa ja Suomessa ja kuulee mahdollisuuksista ottaa käyttöön eri työkaluja seurakunnan, lähetysjärjestön tai paikallisen muun kristillisen yhdistyksen pakolais- ja maahanmuuttajatyössä.’
  • kehittää pakolaistyön osaamistaan sekä tutustuu eri toimintatapoihin ja oppii hyödyntämään niitä seurakunta- ja lähetysjärjestön toiminnassa.
  • omaksuu eri toimintamalleja ja -työkaluja auttaakseen maahanmuuttajataustaisia henkilöitä integroitumaan paremmin seurakunnan ja lähetysjärjestön toimintaan joko ulkomaan kohdemaassa tai Suomessa.
Lisätietoja: Missioforumissa hyödynnetään opetusmuotoja kuten luentoja, ryhmäopetusta, kanavia sekä keskusteluja.Tapahtuman aikana työskennellään pöytäryhmissä ja pohditaan eri näkökulmia pakolaistyöhön.

Liitteenä on Missioforumin alustava ohjelma, joka muotoutuu vielä yksityiskohdiltaan.

Kieli: Suomi Englanti Muu Muu
Osallistumismaksu: Kurssimaksu: 20 €
Täysihoito: 95 € (sisältää ruoat ja majoituksen sekä liinavaatteet)
Muut kustannukset: Kurssimaksu: 20 € Ruokailut: pe – su 55 € Ruokailut: la – su 47 € Ruokailut: la 25,50 € Majoitus/henkilö/yö (omin liinavaattein): 15 € (3 – 4 hh), 25 € (2 hh) ja 50 € 1 hh) Liinavaatteet: 10 €
Kustannusten lisätiedot: Alennukset: 13 – 17 –vuotiaat, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet -25 %, 5 – 12 vuotiaat – 50 %, 0 – 4 vuotiaat – 100 %. Sisarusale (opiskelijahintojen mukaan): ensimmäisestä lapsesta täysi hinta, seuraavista – 25 %.
Tiedustelut kustannuksista: keskus@sekl.fi
Tiedustelut sisältö: Lähettäjäyhteyksien koordinaattori Hanna-Mari Vuorinen, os. hanna-mari.vuorinen@sekl.fi tai puh. 044 4477 813.
Linkki kotisivulle: https://kansanlahetys.fi/
Aineistoa: https://kansanlahetys.fi/tapahtumat/missioforum-2021/
Toteuttaja: Suomen Ev. lut. Kansanlähetys
Yhteistyökumppanit: Lähetysyhdistys Kylväjä