Mitä on kirkon missio tänään?

Verkostotapaaminen

​​Jaetaan kokemuksia ja ajankohtaistietoa kirkon lähetyksen ja kansainvälisen vastuun toteutumisesta alustusten ja yhteisten työskentelyjen kautta. Verkostoidu kollegoiden ja järjestöjen edustajien kanssa yhteisen mission äärellä. Ajankohtaispäivä on tarkoitettu seurakunnan työntekijöiden lisäksi luottamushenkilöille, seurakuntalaisille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys
Kohderyhmä: Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Papit, Nuorisotyönohjaajat, Muut, Diakonit ja diakonissat
Aika ja paikka: 22.9.2022 Kajaani
Ilmoittautuminen viimeistään: 8.9.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: ​​Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin tarkempaa tietoa päivän kulusta. Muutokset mahdollisia.
Lisätietoja:
Osallistumismaksu: 25,00 €
Kustannusten lisätiedot: Osallistumismaksu sisältää kahvit ja ruokailun. Osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli peruutusta ei tehdä, tuomiokapituli veloittaa osallistumismaksun. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa kuluja ei peritä.
Tiedustelut kustannuksista: Marjaana Hartikainen, marjaana.hartikainen@evl.fi, 044 7050 606
Tiedustelut sisältö: Jukka Helle, jukka.helle@evl.fi, 044 7050 612
Linkki kotisivulle: https://www.kuopionhiippakunta.fi
Toteuttaja: Kuopion hiippakunta