Mitä uutta kouluikäisten kanssa?

Takaisin

(0,50 op)

​​Polku-malli rakentuu yhdessä! Meillä on jo paljon seurakunnissa kokeiltuja tapoja ja toimintamalleja. Tule mukaan tutustumaan näihin työvälineisiin 6-11-vuotiaiden näkökulmasta (Seikkailu- ja Rohkeus-ikäkaudet) ja soveltamaan niitä oman seurakuntasi ja työsi tarpeisiin yhdessä jakaen.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 25.-26.4.2023 Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 25.3.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja

  • osaa soveltaa työssään Polku-kokonaissuunnitelmaa
  • tuntee erilaisia tapoja ja menetelmiä toteuttaa Polku-mallin eri ikäkausille kehitettyjä kokonaisuuksia, erityisesti 6-11-vuotiaiden osalta.
Lisätietoja: ​​Rohkeasti seikkaillen! Polku-mallin 6-11-vuotiaiden ikäkausien avainsanat kutsuvat tämän koulutuksen osallistujia myös itse tarkastelemaan ja rakentamaan seurakunnan toimintaa rohkeasti tämän ikäisten maailmasta ja näkökulmista käsin. Minkälainen on seurakunta, jossa nämä rohkeat seikkailijat ovat omana itsenään läsnä, kasvaen ja kokien elämää seurakunnan yhteydessä. Toiminnan lisäksi koulutuksessa pohditaan yhteyden rakentamista kotiin ja verkkoon, jumalanpalveluselämää näissä ikäkausissa sekä vanhemmuuden tukea ja kasvattajien yhteistyöverkoston hyödyntämistä Polulla.

Koulutuksessa tutustutaan Polku-toimintamallin sovelluksiin, esimerkiksi 10-vuotiaita kutsuvaan toimintaan ja osallisuuteen tai vaikkapa siihen, miten seurakunnassa huomioidaan eskarista kouluun siirtyminen.

Koulutus antaa myös mahdollisuuden jakaa uusia hyväksi koettuja toimintamalleja ja toteutuksia.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 190 €
Täysihoito: Osallistujat vastaavat itse ruokailuista sekä mahdollisesti tarvitsemansa majoituksen varaamisesta ja kustannuksista.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@step.fi
Tiedustelut sisältö: Aino-Elina Kilpeläinen, aino-elina.kilpelainen@step.fi, 044 357 9916 ja Anna Kärri, anna.karri@step.fi, 044 792 2389
Linkki kotisivulle: https://seurakunnille.step.fi/
Toteuttaja: STEP-koulutus
Yhteistyökumppanit: STEP-opintokeskus